Pocetna » Estrada i Tv


Mike Tyson Prelazi u Glumce
  Ocenite članak: 1
pregleda: 608
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-23


Poznati bokser Majk Tajson okreće se pozorištu i idućeg meseca će nastupati u Las Vegasu, a u planu su i nastupi na Brodveju i Vest Endu, prenosi AP.

Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji, poznat po tome da je protivniku odgrizao komad uveta i da je bio osuđen za silovanje, vraća se u svet šoubiznisa "monodramom" koju će igrati od 13. do 28. aprila u Vegasu.

Predstava "Mike Tyson: Undisputed Truth, Live on Stage" (Majk Tajson: Neosporna istina, uživo na pozornici) biće izvođena u Holivudskom pozorištu Gran kazina MGM.

Tajson (45) kaže da još uvek nije siguran šta će govoriti o svom životu koji uključuje zatvor, tri odlaska na rehabilitaciju, dva propala braka i smrt deteta.

"Znam da se pitate "Šta on to misli da uradi?" Iskreno, to se pitam i ja", rekao je on listu Ju-Es-Ej tudej.

"Život je divan. Ne mogu da se žalim. Prošao sam ceo krug. Ako se sećate, ja sam tim koji bi protivnika nokautirao za 30 sekundi. Želim da ispričam moju priču kako biste me bolje razumeli", dodao je Tajson.

Tajson je scenario za šou napisao u saradnji sa suprugom Kiki i holivudskim rediteljem Rendijem Džonsonom koji sada namerava da sa predstavom gostuje svuda.

"Nadam se Brodveju i Vest Endu u Londonu. Mislim da možemo da igramo u svakom legitimnom pozorištu na svetu", rekao je Džonson.

Tajson je 1992. osuđen zbog silovanja pobednice takmičenja lepote u Indijanapolisu. Odslužio je tri od šest godina u zatvoru, uporno demantujući da je silovao devojku.

Titulu šampiona izgubio je 1996. od Evandera Holifilda kome je 1997. na meču odgrizao komad uveta.

Bankrotirao je 2003, ali je proteklih godina ponovo počeo da oživljava svoju karijeru pojavivši se u filmu "Mamurluk" i televizijskim emisijama o pticama.


0   Spam
BMW   (2012-03-25 9:41 AM)
wow neka