Pocetna » Zanimljivosti


Nedeljni horoskop: Proverite kom znaku će se ljubavni život promijeniti
  Ocenite članak: 0
pregleda: 220
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-22


U igri mačke i miša koju su igrali Bikovi, neko će napokon pobjediti. Djevice će drugima pokazivati da im je dobro što su sami, ali da li je to istina


U igri mačke i miša koju su igrali Bikovi, neko će napokon pobjediti. Djevice će drugima pokazivati da im je dobro što su sami, ali da li je to istina...?

Ovan

Niste mislili da biste Vi mogli reći nešto poput: "Nisam nikad upoznao nekog poput tebe" , ali ove nedelje to je moguće. Potpuno drugačija osoba mogla bi sada ući u Vaš život i nećete znati šta da mislite. Dok god svemu tome budete davali vremena, sve će ići Vama u korist. Za vikend ne morate da pristajete na svaki poziv za izlazak.

Bik

Ukoliko ste igrali igru mačke i miša, neko će pobjediti. Nije dobra ideja da igrate ozbiljne igre, ali malo flerta nije na odmet s vremena na vrijeme. Sredinom nedelje misli će Vam dosta lutati tako da biste mogli razmišljati o nekom slatkom komšiji ili kolegi sa posla. Nemojte raditi ništa što zahtjeva detalje dok ne budete mogli malo bolje da se fokusirate.

Blizanci

Mogli biste biti pomalo umorni od toga da budete ono što jeste, a zato što ste sami ne mora da znači da treba da budete usamljeni. Pustite da Vaše vrijeme ispune prijatelji, porodica i hobiji, a sredinom nedelje nemojte propustiti nekog posebnog. Prije nego što budete svesni svega, dobijaćete pozive koje ćete želeti da prihvatite. Za vikend Vaše samopouzdanje će porasti.

Rak

Svi znaju da Vi imate neka svoja pravila i svi će biti iznenađeni kada budu shvatili da ste prekršili svoja pravila početkom nedelje. Pojaviće se neko ko je suviše poseban da biste ga propustili. Za vikend ista interesovanja u vezi sa muzikom povezaće Vas sa nekim novim.

Lav

Vaše urođeno graciozno držanje privući će početkom nedelje privlačiti određeni tip ljudi. Ukoliko Vam se ne budu dopale "ponude" nemojte kriviti sebe i nemojte sebe mijenjati. Prava osoba će se pojaviti kad tad i prihvatiće Vas kao osobu. Za vikend imaćete zdravu konkurenciju u vezi sa osobom koja Vam se dopada.

Djevica

Vaš duh je vrlo nezavisan početkom nedelje - drugima ćete pokazivati da Vam je dobro što ste sami, ali da li je to istina? Da niste možda malo usamljeni? Sredinom nedelje pustite nekoga u svoj svijet barem i na kratko. Ukoliko Vam se ta osoba svidi, pustite je da ostane.

Vaga

Početkom nedelje moglo bi doći do neprijatne situacije ako budete pomešali prijateljstvo i flert, a najbolji način da se to prevaziđe jeste smijeh. Ove nedelje moglo bi biti više od jednog neprijatnog momenta, ali trud je važan kad je ljubav u pitanju. Tanka je linija između ubeđivanja i navaljivanja, zapamtite to.

Škorpija

Vi imate dugačku listu onoga što želite da posjeduje osoba sa kojom ćete biti u vezi. Na toj listi su i religiozni i politički stavovi. Teško je da ćete naći nekoga ko se uklapa u tu Vašu priču, a moglo bi biti i zabavno uključiti se u neku laganu diskusiju po tom pitanju. Za vikend se potrudite da budete primetni.

Strijelac

Bilo da ste sami neko vrijeme ili ste upravo izašli iz neke veze, spremni ste da uplovite u slijedeću. Vaše samopouzdanje raste početkom nedelje. Neko ko je ranije bio van konkurencije sada postaje interesantan. Iskren pristup biće najbolje rješenje za vikend. Stavite svoje karte na sto kako kasnije ne bi bilo iznenađenja.

Jarac

U Vašoj je prirodi da želite da pomažete ljudima, ali ni tu ne treba preterati. Pobrinite se da ne budete označeni kao lakoverni kada sredinom nedelje budete "pali" na nečiju priču. Ukoliko niste sigurni u vezi sa nekim, potražite savet prijatelja. Za vikend će se pojaviti nova osoba, ali ta osoba biće zagonetka. Zabavite se odgonetajući zagonetku.

Vodolija

Mogli biste biti veoma uzbuđeni zbog postojanja mogućnosti za novu vezu, ali ako budete preterano reagovali mogli biste uplašiti tu drugu osobu. Vrijeme je da budete strpljivi i smireni. Krajem nedelje bićete prilično emotivni zbog čega će Vam biti teško ako se nađete u društvu bivše ljubavi ili nekog ko Vam se ne dopada, ali ne misli isto kao Vi.

Ribe

Ukoliko se sa nekom osobom već svađate, a niste otišli ni na drugi sastanak onda tu vjerovatno nema dugoročnog potencijala za vezu. Vi definitivno želite da slušate svoje srce, ali početkom nedelje glava će biti pametnija. Sredinom nedelje nemojte se ustručavati da se oslonite na svoje prijatelje.


IZVOR


0   Spam
UGHpeople   (2014-04-22 12:24 PM)
zvizdi