Pocetna » Film


Trailer za biblijski spektakl "Noah" s Russellom Croweom!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 2780
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-15

Slike iz Trailer za biblijski spektakl "Noah" s Russellom Croweom! Slike iz Trailer za biblijski spektakl "Noah" s Russellom Croweom!


Fantastična drama planirana već nekoliko godina, a najavljena sredinom prošle konačno je dobila svoj prvi službeni trailer!

Spektakl naslova Noah govori o poznatom istoimenom biblijskom liku koji dobiva viziju apokaliptičnog potopa te poduzima potrebne mjere kako bi zaštitio svoju obitelj.



Već je jučer u službeno objavljenom sneak peek-u bilo jasno da nam se sprema još jedno remek djelo Darrena Aronofskyja (Crni labud, Hrvač, Rekvijem za snove, Pi) koji je odlučan da prenese svoju viziju gledateljima.

Naime, testna publika različitih vjerskih pripadnosti dosta je burno reagirala na film pa je studio Paramount zamolio Darrena da promijeni neke 'sitnice', na što on nije pristao. "Darren nije stvoren za naredbe glavešina. Odlučan je i nije ga briga za mišljenje Paramounta", otkrio je jedan od članova ekipe za The Hollywood Reporter.

Film je okupio uistinu impresivnu glumačku ekipu. Naslovnog, glavnog lika utjelovio je Russell Crowe, a društvo mu prave Emma Watson (Ila), Anthony Hopkins (Methuselah), Jennifer Connelly (Naameh), Logan Lerman (Ham) i Douglas Booth (Shem).



Sljedeće godine gledat ćemo dva filma biblijske tematike. Uz Noah na Božić dolazi biblijska drama Ridleya Scotta o Mojsiju naziva Exodus. Film također ima zvučna glumačka imena: naslovnu ulogu ima Christian Bale, a uz njega glume Aaron Paul (Jošua), Sigourney Weaver (Tuya), Joel Edgerton (Ramzes) i Ben Kingsley.

Točan datum prikazivanja spektakla Noah u hrvatskim kinima zasad je 17.4.2014. godine.


IZVOR



+2   Spam
Psylocke   (2013-11-16 0:54 AM) [Sadrzaj]
Uu izgleda odlicno..  da