Pocetna » Film


U "Igri prijestolja" Freddie Stroma postaje Samov brat
  Ocenite članak: 0
pregleda: 795
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-07


U novoj sezoni "Igre prijestolja" Freddie Stroma odigrat će ulogu Dickona Tarlyja, brata omiljenog lika Samwella Tarlyja


U novoj sezoni Igre prijestolja upoznat ćemo barem jednog člana obitelji Sama Tarlyja, donosi Entertainment Weekly.

SubmitCasting za novu sezonu "Igre prijestolja" pomalo se popunjava, uz nedavno otkriće kako ćemo u 6. sezoni upoznati Eurona Greyjoya i Maxa von Sydowa, koji će igrati zagonetnog tutora Brana Starka te nepoznatu ulogu koju će preuzeti Ian McShane.

U ulozi mlađeg brata jednog od omiljenih likova serije i vjernog prijatelja Jona Snowa, Samwella Tarlyja, naći će se Freddie Stroma.

Stroma će igrati zgodnog mlađeg brata Dickona Tarlyja, koji je za razliku od Sama ponos svoga oca, muževan i izvrstan mačevalac. Dickon Tarly se za sada nije spominjao u izvornom materijalu, knjigama Georga R.R. Martina, pa se osim spomenutog kratkog opisa lika ne zna gdje i kako će se radnja oko lika uklopiti u dosadašnju priču. Ipak, Sam Tarly u finalu prošle sezone odlazi u Oldtown (kako bi postao meštar) u čijoj blizini stoluje njegova obitelj.

Freddie Stroma, britanski glumac i model, trenutačno glumi u seriji "UnREAL", a do sada se istakao ulogama u filmovima Kad padne mrak, Pepeljugina priča 3, a glumio je i u oba nastavka Harry Potter i darovi smrti ulogu Cormaca McLaggena.


IZVOR-1   Spam
Mrs_Iglesias   (2015-12-15 2:49 AM)
Cormac je bio najbolji frajer u komplet Harry Potter serijalu, uz teen Voldemora, aka Toma Riddla. Jedva cekam da ga vidim ovde okac