Pocetna » Zanimljivosti


Ubijen zaposlenik Netfliksa




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1071
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-09-18

Slike iz Ubijen zaposlenik Netfliksa


Skaut za lokacije, Karlos Munjoz Portal, ubijen je u ponedeljak u Meksiku. Munjoz je bio na terenu u opasnom delu te zemlje, sa najvećom stopom ubistava godišnje.

Njegovo mecima izrešetano telo pronađeno je u zabačenom kraju blizu San Bartolo Aktopan. Budući da nema svedoka ubistava, policija ima ozbiljnih teškoća u utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog ubistva.

Nagađa se da bi razlog mogla da bude serija za koju je skaut radio. Naime, "Narkos", tv serija koja prikazuje život kolumbijskog narko dilera Pabla Eskobara u četvrtoj bi se sezoni dotakla ozloglašenog kartela Huarez i njegovog porekla.

Produkcija serije sa Netfliksa izrazila je žaljenje i saučešće Portalovoj porodici i prijateljima. Još nije odlučeno da li će se zbog ovog nemilog događaja prekinuti snimanje u Meksiku i vratiti u Kolumbiju, što bi ugrozilo mnoga radna mesta vezana za snimanje serije.



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-10-09 10:11 PM) [Sadrzaj]
Bila bi stvarno velika steta da otkazu snimanje /meni bar jako dobre/ serije "Narcos" , a sto se ubistva tice - pa u danasnje vreme nijedan covek nazalost nije nigde siguran , a pogotovo ne na takvom mestu u Meksiku + verovatno je i on /skaut/ malo vise pricao i zakacio neke manijake/a za sobom ... ko zna.Kako god steta je ucinjena velika u svakom slucaju ..... !!! da   B)  :o