Pocetna » Film


Živi mrtvaci će ponovno prohodati u novoj seriji
  Ocenite članak: 1
pregleda: 368
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-06


Odobren spin off serije "Živi mrtvaci", a zombi apokalipsa kreće sa spremnim scenarijem za pilot epizodu i potpuno novim setom glavnih junaka


Iako su autori serije The Walking Dead već neko vrijeme planirali napraviti prateću seriju, objava kako je još neimenovana serija dobila i službeno zeleno svjetlo razveselit će sve obožavatelje ove dugotrajne serije.

Ova komplementarna serija odvijat će se u svijetu Živih mrtvaca, poharanom zombi zarazom, a likovi koje ćemo pratiti bit će potpuno novi. Isto tako, radnja će se odvijati na drugačijim geografskim lokacijama, iako je razumna pretpostavka kako će te lokacije ostati unutar SAD-a.

Još u ožujku ove godine Dave Ericson je izabran za showrunnera nove serije, a gledateljima je poznat kao uspješan kormilar uspješnice Sinovi anarhije. Navodno je Erickson, u suradnji s producentom Živih mrtvaca Robertom Kirkmanom, napisao izvanredan scenarij za pilot epizodu. Što se tiče ostalih producenata Živih mrtvaca (Gale Ann Hurd, David Alpert), svi su zdušno stali iza projekta, iako njihova uloga na novoj seriji još nije poznata.

Detalji o seriji još nisu objavljeni, ali obećana je uzbudljiva serija koja će prikazati dosada još neviđene kutke svijeta koje je zadesila zombi apokalipsa, a intrigira najava uvjerljive i drugačije radnje.
Od zombija će se junaci ponovno braniti uskoro jer je produkcija novih epizoda najavljena za kraj ove godine.

Osim najavljenog svojevrsnog spinoffa, obožavatelji Živih mrtvaca imaju se radovati i skoroj premijeri 5 sezone serije, koja počinje 12. listopada.


IZVOR0   Spam
nini_88   (2014-09-07 2:21 PM)
Jedva cekam...Jedna od najboljih serija pored "Igre prestola" u zadnje vrijeme.Volim 
ih bas zato sto nisu sladunjave kao ostale  ;)

0   Spam
Plavusan   (2014-09-06 7:10 PM)
Bit ce nesto od ovoga! ;) klopa