Pocetna » Tracevi


Zorica ubijedila Ekrema da je Nada Topčagić!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-21


Jevrić je ishvalio ''Nadu'' i zajedno sa Zoricom pjevao njen čuveni hit ,,Jutro je''.

Zbog vrlo hladne večeri Zorica Marković je predložila farmerima da odigraju kolo i tako se zagriju. Niko od njih se nije usudio da založi šporete i tako se ugrije, već su se gotovo svi takmičari uhvatili u kolo. Vesna Rivas, Zorica Marković, Daria i Jovana su izgleda bile i najbolje raspoložene.

Pošto je došlo vrijeme za počinak, Dule i Radojka su se lagano povukli u štalu, te su počeli da razmeštaju

krevete u kojima će spavati. Problem sa spavanjem je bio manjak kreveta, te su se neki farmeri latili alata, pa su sami sastavili krevete koji su nedostajali.

Dule je pokušavao da naloži vatru,ali drva su bila vlažna, pa je uspio tek iz nekoliko pokušaja.

Nekoliko farmera ih je pozvalo na večeru. Tokom večere Zorica je riješila da se našali sa Ekremom, rekavši mu da se ona zapravo zove Nada Topčagić. Ovo je iznenadiloEkrema, koji joj je povjerovao bez trunke sumnje, iako je Era pokušao da ga razuvjeri. On je ishvalio „Nadu“, pa je pohvalio njenu muziku. Zajedno su zatim zapjevali čuveni hit Nade Topčagić „Jutro je“.

Po završetku večere, Ekrem je sazvao sastanak. Krevete koje su pravili gotovo tokom cijele večeri, takmičari su unijeli u kuću tek pred zoru. Taman što su se ponadali da će se konačno naspavati i odmoriti, začuli su snažan zvuk hrkanja koji je dopirao iz Danijelovog kreveta. Zbog ovog hrkanja, neki farmeri nisu uspjeli oka da sklope.

Jutros je gazda Proka probudio ukućane nešto ranije, kako bi im objasnio šta ih očekuje. Kakva su njihova zaduženja, raspored poslova na Farmi. Prvo buđenje nije proteklo lagano. Mnogi su se nećkali, i tražili su još „samo dva minuta“ sna. Pošto su se obukli, farmeri su otišli sa Prokom u dvorište, kako bi se upoznali sa imanjem. Nešto kasnije je Ekrem, kao gazda Farme, diktirao Gordani šta sve od namirnica treba da se kupi, šta je sve potrebno za kuću. Miki Mećava je izrazio zabrinutost zbog funkcionalnosti toaleta.


IZVOR0   Spam
adis1985   (2013-12-24 7:23 PM) [Sadrzaj]
koja budala
:p xd