Page 1 of 212»
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Bračni partneri po horoskopskim znakovima
Bračni partneri po horoskopskim znakovima


12088
poruka na forumu
3176 5636post # 1 | 2012-11-06 , 8:57 PM

OVAN

ON
Muškarac Ovan spada u kategoriju najpoželjnijih u očima žena i uglavnom su to oni muškarci o kojima maštaju sve žene. Spadaju u kategoriju muškaraca koje saleću žene, obasipaju ih komplimentima, poklonima, romantičnim porukama, a njegov prioritet je da žena mora da bude lepa i pametna. Ali od žene traži i da bude visoko moralna, mada sami nisu ni blizu takvoj osobini. Muž Ovan ne toleriše prevaru, ali je sklon da uleće u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

•Savet: Ovo su jako ponosni muškarci sa nezajažljivim seksualnim apetitom koji teško kontrolišu. Dakle, ono što svaka žena mora da zna, ako želi Ovna za muža i da taj odnos traje dugo, mora da odgovori na sve seksualne želje.

ONA
Spada u vitalne, zdrave i često fizički superiorne žene koje se retko kada žale na bilo šta. To su hiperaktivne, ambiciozne žene. Ne tolerišu glupe i neaktivne muškarce. Svom partneru su ljubavnice i prijateljice u isto vreme. Ovim ženama nikad nije dosadno i spadaju u one kojima dan traje 24 sata, a nekada i 25, ako ustanu na vreme. Često su veoma zgodne i lepe i veoma su ponosne sa izrazito visokim mišljenjem o sebi.
•Savet: Jako su ljubomorne na svaku sitnicu i zahtevaju da im muž posveti maksimum pažnje i da doslovce ne vidi ništa i nikog osim nje. Dakle, samo isti takav muškarac, posesivan, agresivan i strastven će se uklopiti u njen život. Ako ste povučeni ili stidljivi budite što dalje od njih.


BIK
ON
Muškarac Bik spada u tipove koji se najbolje uklapaju u ulogu muža. Ovo su muževi blage naravi. Spadaju u verne muževe i neverni postaju jedino ako nisu zadovoljeni njegovi seksualni apetiti koji kao i sve ostalo nisu mali. Hedonisti su u svakom smislu i vole da uživaju. Nikada neće zanemariti partnera i porodicu. Krasi ih osobina da vole da izgleda da svi zavise od njih.
•Savet: Ako je u mogućnosti, obezbediće veoma luksuzan i udoban život ženi, jer muškarac Bik zna da voli i da jako voli svoju ženu. Uvek traži lepu i zgodnu ženu, a na razvod se jako teško odlučuje.

ONA
Žena Bik spada u najzahvalnije, najodgovornije žene u zodijaku, kada je uloga supruge u pitanju. Celo biće poklanja mužu, veoma je vredna i potpuno posvećena domu i porodici. Njen smisao je porodični život. Mahom su blage, dobrodušne i zavisne od muža. Kada su bračne krize na tapetu ove žene prelaze preko svega. Prednost za muškarce koji imaju ženu Bika je što nisu ljubomorne.
•Savet: Dobro je sve dok se ne potegne pitanje materijalnog, jer su jedino na tu temu ljubomorne i posesivne. Dakle ne dirajte njihovu udobnost i radite šta vam je volja. I što je uspešniji muškarac pored nje, ona je bolja. Tada ne postoji ništa što neće ispuniti.


BLIZANCI
ON
Muškarac "lak za održavanje", nije ljubomoran niti posesivan, ali svakako nije za ženu sa takvim osobinama. Muž Blizanac je obično intelektualac, blago zanimljiv i interesantan i retko kad jako posvećen ženi. Više je posvećen svojim mislima i svom poslu i spada u kategoriju onih koji i intelektualno i fizički nisu baš ljubitelji statičnosti koju zahteva porodični život. Kada bira ženu, obično je iz iste sfere interesovanja ili istih pogleda na temu braka. Ovo su muževi koji, ako pronađu ženu drugačijih sklonosti, uporno pokušavaju da je promene.
•Savet: Ako ste žena muškarca Blizanca ne smete da budete ljubomorne, jer njegova radoznalost za druge žene nikada neće prestati. Flert mu je omiljena zabava. Potrebna mu je žena koja ga neće sputavati.

ONA
Žena intelektualka kojoj je bitniji intelektualni kontakt sa mužem nego seksualni. Žena Blizanac je mnogo više posvećena poslu nego bračnim pitanjima. Ova osobina žene Blizanca se ne menja tokom života i velike poteškoće joj predstavlja usaglašavanje ovih obaveza. Ne vole baš kućni i zatvoren život, ali kad su u kući ne podnose nered i nečistoću. Društvene su, pričljive, načitane i odgovaraju im partneri koji su podjednako takvi, profesionalni i pokretljivi.
•Savet: Idealne su kao žene svima koji u opisu svog radnog mesta imaju mnogo društvenih kontakata. Kao i muškarci, i one su sklone flertu i zavođenju. Vešto kriju svoje male avanture i romanse.


RAK
ON
Muškarce Rakove bije glas da su dobri i odgovorni muževi, ali krase ih i one lošije osobine. Istina, posvećeni su kući i vole domaći život, ali su veliki emotivci i sentimentalni sa jedne strane i velike cepidlake i smorovi sa druge. Naglašeno su kritični, uvek skloni da se na nešto žale i nikada nisu do kraja zadovoljni. Veoma je čest slučaj da se muškarac Rak oženi iz koristi, bogatom ili dobro situiranom ženom sa dobrim statusom i položajem.
•Savet: Ima mnogo kvaliteta koji se uklapaju u tradicionalno poimanje života. Spada u verne i u one koji seksualno zadovolje svoje partnerke na način da one ne žele da on ikada ode od njih. Neveran je samo kada njegova potreba za seksom izostane.

ONA
Žena Rak je sinonim za majku. Simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena i naglašeno zaštitnički raspoložena. Služi i sebi i drugima. Mahom je zadovoljna uslovima u braku i odnosima sa mužem. To je jedna strana medalje i definitvno osobina većeg dela žena Rakova, ali su i one snažno emotivne i veoma sklone čestim promenama raspoloženja. Vrlo lako se odluče za brak, ali jako su posesivne.
•Savet: Često je nosilac stabilnosti kuće. Muškarac kome je potrebna prava žena, u klasičnom smislu, ne sme da propusti ženu Raka.


LAV
ON
Uz Ovnove, još jedna od ponosnih varijanti muža. Ponosan je na sve što se tiče žene i porodice. On je centralna figura. Ima stav da je njemu sve dozvoljeno. Ne toleriše ako ga žena i porodično okruženje ne poštuju. Ipak, zna da voli, ume da bude nežan i posvećen, iskreno romantičan. On nameće pravila i dužnosti ženi, ali njegova ljubav je vrlo jaka tako da žena, jednu nazovi diktaturu, toleriše. Kompenzuje ljubavlju svoj stav cara i kralja. Mana mu je večna sklonost ka avanturama.
•Savet: Plemeniti i lojalani, hrabri i sposobni, u stanju da se bore sa životom na dostojanstven način, strastveni i sa sposobnošću da učine da se žena oseća potpuno sigurnom i voljenom.

ONA
Ako muškarac može da podnese ženu koja gradi karijeru i kojoj je ta vrsta ambicije prioritet, onda je žena Lav idealna partnerka. Žena Lav uvek gleda sa visine i često je uloga u vezi i kući zamenjena. Ona je gazda u kući. Veoma je kvalitetna partnerka, jer sve u kući i porodici je savršeno organizovano. Ukoliko je i muž podjednako ambiciozan, kao i ona, tada će ga pratiti i u kući, a u poslu će mu biti velika podrška. Voli da joj se poštovanje iskazuje u svakom momentu, ali ona svojim izgledom, ponašanjem i kvalitetom to i zaslužuje.
•Savet: Za muža i porodicu zna da se žrtvuje, veoma je lojalna partnerka. Ako niste dovoljno ambiciozni i dominantni, snažni i fizički i psihički, dalje od nje. Ako jeste, imaćete idealnu ženu i kvalitetan brak.


DEVICA
ON
Komplikovan je, ciničan, težak, sitničav, dosadan, hipohondričan, kritičan. Veliki broj neženja je iz ovog znaka. Ne zna baš da pokaže osećanja i strast, ali je veoma naklonjen domaćem životu. U braku gleda da ostvari nešto kao prijateljski život, pa često deluje u odnosu sa ženom kao da je sa koleginicom sa posla. Dobra osobina je i to što se radi o sposobnom muškarcu, koji zna da obezbedi udoban život za sebe, ženu i porodicu. Sklon je flertu, ali retko ide do kraja.
•Savet: Ne spada u one koji će ženu voditi u ekstazu, ali je zato majstor predigre, zavođenja i romantike. Spada u one koji će se jako potruditi da zadovolji ženu u svakom obliku.

ONA
Spada među savršene supruge. Brak organizuje kao prijateljski odnos. Ovo je žena kod koje u kući nema, niti sme, da se desi greška. U kući joj vlada savršeni red, sve je uglancano i čisto. Izuzetno se dobro snalazi u kuhinji i spada u kategoriju najboljih kuvarica. Ovo je pametna žena i izuzetan ekonom. Ono šta je mana žene Device je što dosta stvari obavlja rutinski. Nešto je slabija emocionalno, tačnije pod velikim je uticajem okoline. Nikome se ne da u potpunosti, retko će pokazati emocije.
•Savet: Deluje kao da ne zna da se raduje i bije je glas bezosećajne, hladne žene, pa joj je potreban neko ko će je otopiti. A otopiće se samo onda kada istinski nekog voli. Ne tražite od nje više nego što može i dobićete izuzetnu ženu. Preferira ozbiljne intelektualne tipove muškaraca.


VAGA
ON
Muškarac Vaga spada u površne i nezainteresovane za brak, jer ne voli domaći i porodični život. Kada su u braku, žive kvalitetno i sa puno razumevanja, držeći konce sudbine čvrsto, ali isključivo u svojim rukama. Žene tretiraju kao kraljice i uglavnom joj priušte luksuzan život. Obasipaće ženu poklonima, garderobom, nakitom, jer na ljubav muškarac Vaga gleda kao na umetnost.
•Savet: Nikad prvi ne ostavlja ženu, već čeka da to ona uradi.

ONA
Žena Vaga spada u kategoriju žena na koje se muški rod bukvalno lepi. U vrlo velikom procentu je lepa, privlačna i ženstvena. Ako muškarac želi da ima ženu koju će i prikazivati neka bira Vagu. Jedino mora da zna da se radi o ženi koja voli luksuz. Često ove žene imaju i izgled koji tera muškarca da ima osećaj da mora da je zaštiti. Uglavnom su ovo žene snažne mentalne izdržljivosti sa snagom da prave harmoniju u životu.
•Savet: Instinktivno zna kako u kom momentu treba da se ponaša, kako bi zadržala sklad i skladne odnose. U braku mužu zna da pruži sve što mu je potrebno. Voli flert i ne retko popusti pred udvaranjem.


ŠKORPIJA
ON
Ako neko može da ponese epitet najtežih za bračni život, onda je to svakako muškarac Škorpija. Sa ovim muškarcem je izuzetno teško ostvariti pravi sklad i harmoniju i jedini način je da ga žena bezuslovno prati u svemu. Možete ga voleti maksimalno, ali to neće pomoći kad je ljubomora u pitanju. Ako je žena jača od njega, u bilo kom smislu, bolje da mu ne prilazi, jer ih ne podnosi. Spada u kategoriju kućnih tiranina i vrlo agresivnih osoba, sklonih nasilju, koji žive sa idejom da su svi okrenuti protiv njega. Vrlo su snažne seksualnosti i naglašeno ljubomorni i posesivni. Druga strana, koja takođe dominira, a koja je pozitivna, je to što je ovaj muškarac uglavnom u kategoriji vrlo uspešnih poslovnih ljudi i veoma sposoban da zaradi.
•Savet: Njegova osećanja su iskrena, ali ne ume da to pokaže na pravi način. Obožava ženu i decu i u stanju je sve da uradi za njih. Sklonost avanturama je ista kao i kod pripadnica ovog znaka.

ONA
Ovo je žena koja brak shvata sa neverovatnom ozbiljnošću. Ume jako da voli. Naglašeno je brižna i kao žena i kao majka. One porodični život jednostavno osećaju i kada su u braku posvećuju se maksimalno. Ono što je moguća mana je što dosta stvari zavisi od njenog raspoloženja Sve što radi je iz najiskrenijih pobuda. Obožava muža.
•Savet: Potreban joj je snažan muškarac koji je neće sputavati i koji će znati da je zadovolji.


STRELAC
ON
Spadaju u osobe koje imaju velike zahteve kada su žene i brak u pitanju. Muž Strelac je najveći kritičar u zodijaku. Često je odsutan od kuće, a spada i u muškarce koji su veliki megalomani i bračni život mu je potpuno nezanimljiv. Na ljubav gleda kao na srećan splet okolnosti. Brakom se bavi prosto tehnički i na ljubav gleda kao na fudbalsku utakmicu. Ne razume zašto je uopšte potrebno pokazivati bilo kakve emocije prema ženama ili bilo kome drugom. Njegova žena mora biti veoma jake inteligencije.
•Savet: Ovi muškarci su nestrpljivi. Ne trpe nikakva ograničavanja i pravila i žena mora stvarno biti bar sličnih pogleda na svet ako želi dobar odnos. Seksualno nisu nezanimljivi.

ONA
Ako želite da vam žena bude najbolji drug i prijatelj, birajte ženu Strelca. Vole sve što voli i muškarac Strelac i dosta su slični svojim muškim kolegama. Mada izuzetno vole brz život, poseduju osobinu koja se zove strpljenje i uvek će čekati dovoljno dugo. Spada u inteligentne žene. Žena Strelac je izuzetno pokretljiva i poslovi kojima se bavi najmanje podrazumevaju boravke u kući. Kada je u kući, ekspeditivna je i dobra je majka.
•Savet: Ne znaju šta znači ljubomora. Ne pravi od seksa nauku ni prioritet, ali voli da uživa u seksu i voli kada se već nađe u poziciji braka, da joj se pokazuje pažnja i ljubav. Veoma su inspirativne kada dođe do seksa.


JARAC
ON
Jarac nikada ne oseti krajnje zadovoljstvo što je u braku. Ipak kao muž je dobar u klasičnom pogledu. Sa druge strane žena muškarca Jarca neka se ne nada da će imati previše slobode niti da će slobodno raspolagati novcem ma koliko da ga ima. Novac će uvek stajati kod muža i uvek će morati da traži i da ima opravdanje. Muž Jarac je kategorija konzervativnog diktatora. Nerazuman je i ne sluša ženu, često je destruktivan i stvara veliki problem uvek kada se žena ne uskladi sa njegovim željama.
•Savet: Disciplina je gotovo vojnička kada je ovaj muškarac u pitanju. Emocije su skoro stran pojam za njega i nije u stanju da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. U seksu ih bije glas da su maratonci.

ONA
Žene Jarčevi ne spadaju baš previše u kategoriju ženstvenih i onih na koje se muškarci lepe. Često su muškobanjaste, a temperament je diktatorski. Naglašen je i manjak emocionalne toplote i blagosti. Ipak odlike sistematičnosti, vernost i sposobnost su karakteristike koje će privući muškarca. Veoma je dobra domaćica i ekstremno dobro zna da ekonomiše i vodi kućnu finansijsku politiku.
•Savet: Ovo je žena za poštovanje zbog nesebične lojalnosti i postojanosti. Ona može da bude idealna supruga za muškarce kojima emocije ne igraju preveliku ulogu.


VODOLIJA
ON
Ovo je muškarac koji preferira slobodu i intelekt. Spada u one koji su operisani od ljubomore i koji su najbolji prijatelji svojim partnerima. Nisu posebno veliki ljubavnici, nema u njima vatre, ali ako žene vole neopterećenost, ekscentrizam i oslobođenost od predrasuda, ovaj muškarac je idealan za njih. Retko lažu, a brak je za njih kao preduzeće. Znaju da budu pažljivi kada su žene u pitanju.
•Savet: Nekad deluju da su potpuno nezainteresovani za ljubav, a to se teško podnosi. Najbolje se osećaju u neobaveznim odnosima.

ONA
Veoma inteligentne žene kojima ne prija odnos u emotivnim varijantama sa puno sentimentalnosti. Veoma je jednostavna i nekonvencionalna. Njeno ponašanje prema mužu je takođe jednostavno i nikada ne izaziva problem. A mužu potpuno veruje. Nije ljubomorna, nije čak ni sumnjičava i u principu je ne zanima niti šta muž radi niti šta bilo ko drugi radi. Spremna je da se žrtvuje i za muža i za porodicu.
•Savet: Iako joj ne prija suživot sa emotivcem, ona jeste emotivna, ali je kroz život vodi razum. Retko pada u afekt. Muškarac mora biti dovoljno pametan da kvalitete ove žene maksimalno iskoristi. Seksualno su potpuno bez predrasuda i voljne da probaju sve.


RIBE
ON
Osećajan i pažljiv muškarac, omiljen kod žena. Jedina mana mu je što se teško odlučuje za brak. Prema ženi je osećajan, voli domaći život i atmosferu i u kući provodi dosta vremena. Ono što je nedostatak, često muškarac Riba ne spada u kategoriju materijalno i finansijski jakih osoba. Spada u sanjare i umetničke duše. Često nema snagu da se bori i izbori sa životnim problemima.
•Savet: Ovi muškarci pate od nedostatka ambicije i energije i poprilično su nestabilni. Ali ukoliko je žena snažna i ume da iskoristi određene potencijale ovog muškarca, brak može da bude bajka. Najviše od svih zadovoljstava uživaju u seksu.

ONA
Žena koja ne spada ni u previše vredne, ni u previše ambiciozne, a niti previše sposobne, ali koja se savršeno prilagodi domaćem životu i mužu. Poseduje neverovatnu osećajnost i emocionalnu snagu da se muškarcu uvuče pod kožu i da postane neodoljiva i neophodna. Za svakog muškarca kome je potrebna snažna žena bolje je da izbegne ženu Ribu, ali svi koji preferiraju totalni spoj slobodno neka se odluče za njih. Ova žena će od kuće napraviti vrlo mirno i udobno mesto. Mana ovih žena je da ma koliko da su lepe, senzualne, talentovane ipak više vole da su sanjalice i mnogo života im prođe u prostom sanjarenju.
•Savet: Spadaju u kategoriju veoma odgovornih žena, ali i veoma prilagodljivih. One nude sve čari koje jedna žena može da ponudi muškarcu. Njihov koncept seksa je nešto kao iz "1001 noći".


2086
poruka na forumu
171 425post # 2 | 2012-11-06 , 11:48 PM

Quote (Dusomoja)
DEVICA ON Komplikovan je, ciničan, težak, sitničav, dosadan, hipohondričan, kritičan. Veliki broj neženja je iz ovog znaka. Ne zna baš da pokaže osećanja i strast, ali je veoma naklonjen domaćem životu. U braku gleda da ostvari nešto kao prijateljski život, pa često deluje u odnosu sa ženom kao da je sa koleginicom sa posla. Dobra osobina je i to što se radi o sposobnom muškarcu, koji zna da obezbedi udoban život za sebe, ženu i porodicu. Sklon je flertu, ali retko ide do kraja. •Savet: Ne spada u one koji će ženu voditi u ekstazu, ali je zato majstor predigre, zavođenja i romantike. Spada u one koji će se jako potruditi da zadovolji ženu u svakom obliku.


Komplikovan jesam cinican ne

Quote (Dusomoja)
ONA Žena Rak je sinonim za majku. Simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena i naglašeno zaštitnički raspoložena. Služi i sebi i drugima. Mahom je zadovoljna uslovima u braku i odnosima sa mužem. To je jedna strana medalje i definitvno osobina većeg dela žena Rakova, ali su i one snažno emotivne i veoma sklone čestim promenama raspoloženja. Vrlo lako se odluče za brak, ali jako su posesivne. •Savet: Često je nosilac stabilnosti kuće. Muškarac kome je potrebna prava žena, u klasičnom smislu, ne sme da propusti ženu Raka.

  Impi2482
poruka na forumu
2322 14001post # 3 | 2012-11-07 , 3:09 AM

Quote (Dusomoja)
ali je zato majstor predigre, zavođenja i romantike. Spada u one koji će se jako potruditi da zadovolji ženu u svakom obliku.


brows brows brows

  Pegaz1374
poruka na forumu
1302 7521post # 4 | 2012-11-07 , 1:18 PM

Quote (Dusomoja)
Osećajan i pažljiv muškarac, omiljen kod žena.

ruza


12088
poruka na forumu
3176 5636post # 5 | 2012-11-07 , 2:44 PM

Quote (Dusomoja)
ONA Ovo je žena koja brak shvata sa neverovatnom ozbiljnošću. Ume jako da voli. Naglašeno je brižna i kao žena i kao majka. One porodični život jednostavno osećaju i kada su u braku posvećuju se maksimalno. Ono što je moguća mana je što dosta stvari zavisi od njenog raspoloženjaSve što radi je iz najiskrenijih pobuda. Obožava muža. •Savet: Potreban joj je snažan muškarac koji je neće sputavati i koji će znati da je zadovolji.

da :D


3023
poruka na forumu
330 2759post # 6 | 2012-11-07 , 2:47 PM

Quote (Dusomoja)
VAGA
ON
Muškarac Vaga spada u površne i nezainteresovane za brak, jer ne voli domaći i porodični život. Kada su u braku, žive kvalitetno i sa puno razumevanja, držeći konce sudbine čvrsto, ali isključivo u svojim rukama. Žene tretiraju kao kraljice i uglavnom joj priušte luksuzan život. Obasipaće ženu poklonima, garderobom, nakitom, jer na ljubav muškarac Vaga gleda kao na umetnost.
•Savet: Nikad prvi ne ostavlja ženu, već čeka da to ona uradi.


Najbolje su žene koje nisu svesne svoje lepote. Kada ih posmatrate, a one to osete, porumene iako više nisu devojčice. Traže mrlju po haljini ili brišu maskaru ispod očiju jer misle da ih zbog toga gledate tako. Najlepše žene su najjednostavnije. ♥
7242
poruka na forumu
3186 9013post # 7 | 2014-01-11 , 1:01 AM

Quote Dusomoja ()
ONA
Veoma inteligentne žene kojima ne prija odnos u emotivnim varijantama sa puno sentimentalnosti. Veoma je jednostavna i nekonvencionalna. Njeno ponašanje prema mužu je takođe jednostavno i nikada ne izaziva problem. A mužu potpuno veruje. Nije ljubomorna, nije čak ni sumnjičava i u principu je ne zanima niti šta muž radi niti šta bilo ko drugi radi. Spremna je da se žrtvuje i za muža i za porodicu.
•Savet: Iako joj ne prija suživot sa emotivcem, ona jeste emotivna, ali je kroz život vodi razum. Retko pada u afekt. Muškarac mora biti dovoljno pametan da kvalitete ove žene maksimalno iskoristi. Seksualno su potpuno bez predrasuda i voljne da probaju sve.


Ista ja ;) :D da


Ja volim jesti. I volim spavati. Zato, ako ti dam svoju hranu ili ti šaljem poruke
kasno navečer, znaj da si posebna osoba u mom životu.
391
poruka na forumu
27 170post # 8 | 2014-01-11 , 1:29 AM

Dusomoja, svaka cast za horoskop,davno nisam naletela da pogode,oba! gj
vodolija ona i jarac on luda


vecina ljudi misli da intelekt cini coveka velikim,ali nisu u pravu,to je karakter.ajnstajn
64
poruka na forumu
2 19post # 9 | 2014-01-11 , 4:20 AM

Covece,ne znam sto,ali me moj horoskopski znak nikad ne opisuje dobro.
zbunjen


So what if you can see,the dark inside of me?
2043
poruka na forumu
1684 13422post # 10 | 2014-01-11 , 4:56 AM

Quote Dusomoja ()
ONA
Žena koja ne spada ni u previše vredne, ni u previše ambiciozne, a niti previše sposobne, ali koja se savršeno prilagodi domaćem životu i mužu. Poseduje neverovatnu osećajnost i emocionalnu snagu da se muškarcu uvuče pod kožu i da postane neodoljiva i neophodna. Za svakog muškarca kome je potrebna snažna žena bolje je da izbegne ženu Ribu, ali svi koji preferiraju totalni spoj slobodno neka se odluče za njih. Ova žena će od kuće napraviti vrlo mirno i udobno mesto. Mana ovih žena je da ma koliko da su lepe, senzualne, talentovane ipak više vole da su sanjalice i mnogo života im prođe u prostom sanjarenju.
•Savet: Spadaju u kategoriju veoma odgovornih žena, ali i veoma prilagodljivih. One nude sve čari koje jedna žena može da ponudi muškarcu. Njihov koncept seksa je nešto kao iz "1001 noći".


Sem dela o ambicioznoscu pogodise me lele Svaki horoskop ove godine me je potrefio lele ruza


3532
poruka na forumu
2736 5634post # 11 | 2014-01-11 , 1:48 PM

Quote Dusomoja ()
ON
Muškarac Ovan spada u kategoriju najpoželjnijih u očima žena i uglavnom su to oni muškarci o kojima maštaju sve žene. Spadaju u kategoriju muškaraca koje saleću žene, obasipaju ih komplimentima, poklonima, romantičnim porukama, a njegov prioritet je da žena mora da bude lepa i pametna. Ali od žene traži i da bude visoko moralna, mada sami nisu ni blizu takvoj osobini. Muž Ovan ne toleriše prevaru, ali je sklon da uleće u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

•Savet: Ovo su jako ponosni muškarci sa nezajažljivim seksualnim apetitom koji teško kontrolišu. Dakle, ono što svaka žena mora da zna, ako želi Ovna za muža i da taj odnos traje dugo, mora da odgovori na sve seksualne želje.

najpozeljniji hihihihhi :p


FORTIS FORTUNA ADIUVAT
2302
poruka na forumu
2385 4603post # 12 | 2014-01-13 , 0:07 AM

vega lol lol lol
Quote vega777 ()
Muž Ovan ne toleriše prevaru, ali je sklon da uleće u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

xaxaxxa :p
Quote Dusomoja ()
ONA
Žena Rak je sinonim za majku. Simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena i naglašeno zaštitnički raspoložena. Služi i sebi i drugima. Mahom je zadovoljna uslovima u braku i odnosima sa mužem. To je jedna strana medalje i definitvno osobina većeg dela žena Rakova, ali su i one snažno emotivne i veoma sklone čestim promenama raspoloženja. Vrlo lako se odluče za brak, ali jako su posesivne.
•Savet: Često je nosilac stabilnosti kuće. Muškarac kome je potrebna prava žena, u klasičnom smislu, ne sme da propusti ženu Raka.
Najgori sam znak brate
lele lele lele

  Muhy543
poruka na forumu
402 2236post # 13 | 2014-01-13 , 2:03 AM

Quote Dusomoja ()
Jarac nikada ne oseti krajnje zadovoljstvo što je u braku. Ipak kao muž je dobar u klasičnom pogledu. Sa druge strane žena muškarca Jarca neka se ne nada da će imati previše slobode niti da će slobodno raspolagati novcem ma koliko da ga ima. Novac će uvek stajati kod muža i uvek će morati da traži i da ima opravdanje. Muž Jarac je kategorija konzervativnog diktatora. Nerazuman je i ne sluša ženu, često je destruktivan i stvara veliki problem uvek kada se žena ne uskladi sa njegovim željama.
•Savet: Disciplina je gotovo vojnička kada je ovaj muškarac u pitanju. Emocije su skoro stran pojam za njega i nije u stanju da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. U seksu ih bije glas da su maratonci.


smeh ovo mije malo smešno, bez uvrede ruza


"Je veux juste que tu sache que tu es la plus belle chose qui me soit arrivée dans la vie" ..
70
poruka na forumu
103 357post # 14 | 2014-03-27 , 3:39 PM

Quote ElGato ()
OVAN

ON
Muškarac Ovan spada u kategoriju najpoželjnijih u očima žena i uglavnom su to oni muškarci o kojima maštaju sve žene. Spadaju u kategoriju muškaraca koje saleću žene, obasipaju ih komplimentima, poklonima, romantičnim porukama, a njegov prioritet je da žena mora da bude lepa i pametna. Ali od žene traži i da bude visoko moralna, mada sami nisu ni blizu takvoj osobini. Muž Ovan ne toleriše prevaru, ali je sklon da uleće u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

•Savet: Ovo su jako ponosni muškarci sa nezajažljivim seksualnim apetitom koji teško kontrolišu. Dakle, ono što svaka žena mora da zna, ako želi Ovna za muža i da taj odnos traje dugo, mora da odgovori na sve seksualne želje.

lol a ako je neko dupli ovan- sve ovo duplo lol


2787
poruka na forumu
1589 7542post # 15 | 2014-03-27 , 10:18 PM

Quote Dusomoja ()
ON
Muškarac Ovan spada u kategoriju najpoželjnijih u očima žena i uglavnom su to oni muškarci o kojima maštaju sve žene. Spadaju u kategoriju muškaraca koje saleću žene, obasipaju ih komplimentima, poklonima, romantičnim porukama, a njegov prioritet je da žena mora da bude lepa i pametna. Ali od žene traži i da bude visoko moralna, mada sami nisu ni blizu takvoj osobini. Muž Ovan ne toleriše prevaru, ali je sklon da uleće u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

•Savet: Ovo su jako ponosni muškarci sa nezajažljivim seksualnim apetitom koji teško kontrolišu. Dakle, ono što svaka žena mora da zna, ako želi Ovna za muža i da taj odnos traje dugo, mora da odgovori na sve seksualne želje.

Quote Dusomoja ()
ONA
Žena koja ne spada ni u previše vredne, ni u previše ambiciozne, a niti previše sposobne, ali koja se savršeno prilagodi domaćem životu i mužu. Poseduje neverovatnu osećajnost i emocionalnu snagu da se muškarcu uvuče pod kožu i da postane neodoljiva i neophodna. Za svakog muškarca kome je potrebna snažna žena bolje je da izbegne ženu Ribu, ali svi koji preferiraju totalni spoj slobodno neka se odluče za njih. Ova žena će od kuće napraviti vrlo mirno i udobno mesto. Mana ovih žena je da ma koliko da su lepe, senzualne, talentovane ipak više vole da su sanjalice i mnogo života im prođe u prostom sanjarenju.
•Savet: Spadaju u kategoriju veoma odgovornih žena, ali i veoma prilagodljivih. One nude sve čari koje jedna žena može da ponudi muškarcu. Njihov koncept seksa je nešto kao iz "1001 noći".


njega potrefise a mene ne da su omasili nego bas bas bas lol

idem da vidim podznak :D

Quote Dusomoja ()
ONA
Ovo je žena koja brak shvata sa neverovatnom ozbiljnošću. Ume jako da voli. Naglašeno je brižna i kao žena i kao majka. One porodični život jednostavno osećaju i kada su u braku posvećuju se maksimalno. Ono što je moguća mana je što dosta stvari zavisi od njenog raspoloženja Sve što radi je iz najiskrenijih pobuda. Obožava muža.
•Savet: Potreban joj je snažan muškarac koji je neće sputavati i koji će znati da je zadovolji.


e ovo vec moze :D


НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!


Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Bračni partneri po horoskopskim znakovima
Page 1 of 212»
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]