• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Mogu samo da misle da ne znamo
Mogu samo da misle da ne znamo


10209
poruka na forumu
3202 5806post # 1 | 2014-03-05 , 10:53 PM

Svaki peti muškarac ima tajnu imejl adresu

Istraživanje koje je sprovela kompanija za antivirusne sisteme BullGuard, pokazalo je da čak dve trećine muškaraca pored opšte poznate imejl adrese, ima barem još jednu, "tajnu". Zašto?

Zato što barem njih 18 odsto grize savest ako se bave nečim što njihova partnerka ne bi odobrila: dobijaju obaveštenja sa sajtova za gledanje porno filmove, na primer.

Muškarci tajne mejlove koriste i za dopisivanje sa bivšim ljubavima, sadašnjim ljubavnicama, ali i svima koje žena sa kojom su u vezi ne voli, piše "Dejli mejl".

"Ne radi se samo o flertu ili prevari. Smatram da imam pravo na svoju privatnost, na deo života koji je samo moj", objasnio je postojanje "tajnog" mejla jedan od učesnika istraživanja.

Osim mejl adrese, muškarci imaju, pokazalo je istraživanje, i barem još jedan broj telefona za koji njihova partnerka ne zna. Oko pet odsto učesnika istraživanja pore poslovnog i privatnog, ima i ima "baš privatni" broj telefona, a čak 77 odsto njih svakodnevno briše SMS i MMS poruke u svojim mobilnim telefonima, kako bi zaštitili i sebe i aprtnerku od neprijatnosti.

Izjava jednog muskarca :D
"Verujem da se moja devojka time ne bavi, ali bolje da se ne iznenadi ako jednom reši da zvirne”" kaže jedan učesnik istraživanja koji spada u mnogobrojne koji ništa ne prepuštaju slučaju.

:D :D
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Mogu samo da misle da ne znamo
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]