• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » 12 tipova muskaraca
12 tipova muskaraca


2137
poruka na forumu
904 4461post # 1 | 2012-09-18 , 10:17 PM

Na osnovu karakteristika ličnosti 12 tipova muškaraca možete lako da zaključite s kojim od njih biste mogli da ostvarite idealnu vezu. Ovaj zanimljivi vodič sačinio je sociolog dr Stiven Vajthed, autor knjige „Mnoga lica muškaraca“.

AHILEJ

Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.
Kakve žene voli: Ahilej voli odlučne i snalažljive žene. On traži ženu koja je jača od njega, ali koja nema potrebu da ga stalno na to podseća. Šupoglavost i površnu lepotu ne podnosi. Njegova idealna žena je ona koja je spremna da prevaziđe sve prepreke zarad ljubavi. Potreban mu je neko ko će razumeti sve njegove slabosti.

ADONIS

On je opterećen svojim telom, voli da bude okružen ogledalima, a po pravilu uzima mnogo vitaminskih preparata. Često odlazi u solarijum, pa ima preplanuo ten. Njegova muškost je u direktnoj vezi s tim kako se oseća i kako izgleda. Ako uspete da ga zavedete, biće nežan i pažljiv prema vama, ali, u suprotnom, može da bude izuzetno sebičan.
Kako ga otkriti: Jednostavno, u kafiću ili restoranu pogledom pronađite preplanulog muškarca, koji garderobom ističe svoje mišiće. Adonisovo idealno okruženje je teretana. On bilduje mišiće da bi se osećao dobro kao muškarac.
Kakve žene voli: Adonis traži ženu koja se slaže s njegovim načinom života. Njegova idealna žena je ona koja vežba, koja je uvek doterana po poslednjim modnim trendovima. Voli atraktivan izgled. Njemu je telesna lepota daleko važnija od karaktera i drugih osobina.

ALFA MUŠKARAC

Alfa muškarac izuzetno voli da se nameće. Njemu je posao na prvom mestu. On živi za svaki novi sklopljeni posao. Ume da bude pouzdan u ljubavi, a u braku od njega možete da očekujete materijalne pogodnosti. Voli da komanduje, ali ume i da učini da se njemu dragi ljudi osete posebnima.
Kako ga otkriti: Najčešće nosi skupocena odela i stalno razgovora mobilnim telefonom. Najčešće priča o svom poslu i ambicijama. Takođe, ovaj muškarac nema nikakav hobi.
Kakve žene voli: Voli realne žene, koje imaju zdrav razum i materinski instinkt, ali i koje izgledaju glamurozno i očaravajuće. Srodna duša Alfa muškarca morala bi da bude spremna da stavi svoju karijeru u drugi plan da bi podržavala njegovu. Ne zaboravite, ovaj muškarac planira da se popne na sam vrh, zato traži fleksibilnu ženu koja će ga pratiti na kraj sveta ako treba.

AUTOSTOPER

To je muškarac koji je uvek spreman za akciju. Putuje često, bez mnogo prtljaga. Ima izražen seksepil, ali je za žene izuzetno opasan. On je prosto lud za vezama za jednu noć. Ume da voli, ali se retko posvećuje samo jednoj ženi. Njegov kofer je uvek spakovan. Budite sigurni da će ovaj čovek obogatiti vaše životno iskustvo. Okolina ga često doživljava kao ekscentričnu osobu.
Kako ga otkriti: On je zgodan, iskusan, siguran u sebe, ali nije oženjen i nema fiksnu vezu. Pitajte ga o njegovim prethodnim vezama i ko je koga ostavio. Druga mogućnost, pogledajte u njegov pasoš.
Kakve žene voli: On je u potrazi za ženom koja više voli aerodrom od sudopere. Lud je za ženama koje su slobodnog duha, nepredvidljive i koje se i izgledom i razmišljanjem razlikuju od većine. Njegova idealna žena je ona koja je izuzetno radoznala i ambiciozna, toliko da nema vremena da ga non-stop zivka telefonom.

ŠALJIVDŽIJA

Ovog muškarca je najlakše voleti jer je on zabavan, stalno se smeje, obožava žurke i dobar provod. Lud je za publikom, ali je istovremeno sklon melanholiji. On nije vođa, ali njemu to ne smeta jer ne teži besprekornoj karijeri. On je postojan i pouzdan prijatelj. Ume da bude neodgovoran. U javnosti je uvek nasmejan, ali kad je sam, ume da padne u tešku depresiju.
Kako ga otkriti: Ovakvog muškarca ne morate da tražite pogledom jer ćete najčešće prvo da čujete njegov zarazni smeh. On će uvek pokušati prvo da vas nasmeje, pa da tek onda sazna nešto više o vama.
Kakve žene voli: On traži ženu koja će umeti da ceni njegove šale i smisao za humor. Njemu je to najvažnije, jer se iza svih tih šala nalazi muškarac koji je prilično nesiguran u sebe, pogotovo u emotivnom smislu. Njemu je potrebna žena koja će stalno da mu aplaudira.

TEHNO ZALUĐENIK

On je pravi zaluđenik za tehniku i zna sve o najnovijim tehnološkim dostignućima. Najviše vremena provodi ispred kompjutera, ima vešte prste, ali loš vid. On stvarno veruje da bi mogao da živi samo u virtuelnom svetu jer je za njega on lepši od stvarnog. Pomalo je izgubljen u društvu.
Kako ga otkriti: Tražite čoveka koji uvek sa sobom nosi jednu od onih kompjuterizovanih stvarčica i koji mnogo voli da vam objašnjava kako to funkcioniše.
Kakve žene voli: U njegovim očima idealna žena je ista kao on. Međutim, pošto takvu teško može da pronađe, on se zadovoljava i onom koja je, što se društva tiče, uravnoteženija i zrelija od njega. Takva veza povoljno utiče na njega, bez obzira na to što šizi svaki put kad ga odvlači od kompjutera. Ako stupite u vezu s njim, nemojte da se iznenadite ako primetite da je više zainteresovan za fantaziju o seksu, nego za stvarni čin.

EDIPOVAC

Kod ovog muškarca izuzetno je izražen Edipov kompleks. Njega muče unutrašnji strahovi, često je zabrinut i nesiguran. On je naučio sistematično da razmišlja zato što je godinama pokušavao da izađe na kraj s nerazrešenim osećanjima ljubavi i mržnje prema svojim roditeljima. Takođe, on je pažljiv i pouzdan. Želi da bude dobar otac i muž, a vrlo je romantičan i pažljiv.
Kako ga otkriti: Da biste otkrili ovakvog muškarca, potrebno vam je malo više vremena. Ali taj proces možete da skratite već na prvom sastanku pitanjem da li čita Frojda. Ako je odgovor potvrdan, najverovatnije je pred vama Edipovac.
Kakve žene voli: Edipovac traži ženu koja liči na njegovu majku. Ali može da se desi da se opredeli i za nekoga ko je njoj sušta suprotnost. On nije ni svestan da traži ženu koja odgovara željama njegovih roditelja.

FIKUS

Ovo je muškarac bez ikakvih ambicija. Njemu je najlepše na kauču ispred televizora. Pasivan je, ali je uglavnom i jako poslušan. On je nežan momak, nije opsesivan niti agresivan. Njegova najveća mana je lenjost, neizbežno je letargičan. Više voli kad žena uzme njegov život u svoje ruke nego kad on to mora da uradi. Radi samo onoliko koliko mu treba para za osnovne životne potrebe.
Kako ga otkriti: Ako želite da saznate da li imate posla s Fikusom, onda ga zamolite da vam priča o svojim omiljenim TV programima. Od tog trenutka pa nadalje tipičan Fikus će ćaskati satima.
Kakve žene voli: Po nepisanom pravilu, Fikus uvek biva izabran pre nego što sam bira. On nikada nije u potrazi za ženama, već sedi i čeka da mu se život desi. Ali, kad je nateran da bira, izabraće ženu koja će moći da ga izdržava.

GOSPODIN LJUTKO

Ovaj muškarac je nepredvidljiv, svadljiv i veoma agresivan. Najčešće je izuzetno isfrustriran, a skoro nikada ne uviđa da je njegovo ponašanje bahato i neprikladno. On teži savršenstvu, ima jasne politička i religiozna ubeđenja, ali nije vešt orator. Potpuno je nepismen u emotivnom smislu i nesposoban da razmišlja o svojim delima.
Kako ga otkriti: Ljutka ćete veoma lako pronaći. Uglavnom je jače građe, a najčešće ima bradu od tri dana. Ako mnogo viče, čak i dok vam prepričava jučerašnji dan, ako često psuje, znajte da je pred vama Ljutko. Može lako da se desi da vozi beli kombi, i to izuzetno brzo.
Kakve žene voli: Ljutko ne podnosi feministkinje, ali ni samostalne žene. On se najprijatnije oseća sa ženama tradicionalistima. Za njega je idealna žena ona koja će biti spremna da se žrtvuje zarad njegovog uspeha. Od žene očekuje da bude poslušna i krotka.

ŠEPRTLJA

Ovaj tip muškarca je uvek zbunjen. Njemu je potrebna konstantna nega. Najčešće deluje unezvereno, kao da je pao s Marsa. Uvek negde žuri i odaje utisak zauzetog čoveka, a u stvari ni sam ne zna gde žuri. Najbolje se oseća kad stoji mirno i kad posmatra šta se dešava oko njega. Često nije u stanju da se uhvati u koštac sa životnim problemima jer se uvek spetlja. Nerado istražuje realan svet jer mu to deluje suviše opasno.
Kako ga otkriti: Šeprtlju možete lako da otkrijete. On uvek zakači nešto u hodu, a i stalno priča da je jako zauzet, ali ne deluje kao da ide bilo kuda.
Kakve žene voli: Smotanko traži stabilne žene, koje su uravnotežene, ali i vatrene.
Ovaj muškarac najčešće izabere ženu koja je potpuna suprotnost od njega, ženu koja je dovoljno pronicljiva da prepozna njegovu suštinu. Najbolje se oseća u dugim vezama jer ne voli promene.

NEANDRETALAC

Ovaj muškarac je tipičan Balkanac. Gnuša se feministkinja, krajnji je tradicionalista, sa zastarelim pogledima na žene i veze. On je porodičan čovek, koji obožava da komanduje. Može da bude vrlo pametan i snalažljiv. On je tradicionalni konzervativac, kome je odavno prošao rok trajanja, ali on toga još nije svestan.
Kako ga otkriti: Mogao bi da bude bilo koji muškarac. Ako niste sigurni, pitajte ga šta misli o ženskom pokretu za jednakost i sve će vam biti jasno.
Kakve žene voli: On voli krhke žene, koje deluju nezaštićeno i nesigurno. Ne toleriše slobodno ponašanje kod žena i ne libi se da ih nazove pogrdnim imenom. Može da se desi da mu bude teško da ostvari dugu i stabilnu vezu. On ne može da podnese da mu žena bude šef i glava kuće. Uvek je raspoložen za intimne odnose, a najbolje funkcioniše uz strpljive žene, koje mu povlađuju u svemu.

KOCKAR

On je večiti optimista, ali stalno je u minusu u banci. Nikada ne sumnja da će pobediti, a njegova velika strast je kušanje sreće. Za njega je čitav život iskušenje. Živi uzbudljivo, a pravi predah tek kada istroši svu energiju. Ume da bude pažljiv muškarac, voli da daruje svoju izabranicu. Njemu je neophodna žena na koju će uvek moći da se osloni i koja će mu stalno opraštati gluposti koje pravi.
Kako ga otkriti: Najčešće je u kockarnicama. Često mu zvoni telefon i priča u šiframa. Stalno smišlja neke akcije i voli noćni život.
Kakve žene voli: Ovaj muškarac je dovoljno lukav da potraži ženu koja ga neće gnjaviti zbog njegove poročnosti. Može da se desi da se zaljubi u ženu koja je kao on. Za njega je idealna ona koja će razumeti kako on funkcioniše. Ona mora da bude strpljiva i puna razumevanja, ali i da bude u stanju da mu pokaže granicu preko koje ne sme da ide.

Devojke, ako vec niste pronasle svog "pravog", da cujem koji bi vam najvise odgovarao od ponudjenih tipova :)


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥

  Leksi2448
poruka na forumu
230 453post # 2 | 2012-09-18 , 10:19 PM

Kod ovog mog je MiX. Svih tipova, pa cak i Edipovog kompleksa. Ali umrece i majka :) hahahhha


Ja ne patim od ludila, ja uzivam u njemu!

  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 3 | 2012-09-18 , 10:29 PM

AHILEJ ŠALJIVDŽIJA ALFA MUŠKARAC bas sam tri u jedan :D :D :D
31
poruka na forumu
2 17post # 4 | 2012-09-18 , 10:49 PM

Ja sam Gamer a to ovde nema :p :D


  ace11597
poruka na forumu
756 1986post # 5 | 2012-09-18 , 11:01 PM

Quote (Morena)
ŠALJIVDŽIJA

Ovog muškarca je najlakše voleti jer je on zabavan, stalno se smeje, obožava žurke i dobar provod. Lud je za publikom, ali je istovremeno sklon melanholiji. On nije vođa, ali njemu to ne smeta jer ne teži besprekornoj karijeri. On je postojan i pouzdan prijatelj. Ume da bude neodgovoran. U javnosti je uvek nasmejan, ali kad je sam, ume da padne u tešku depresiju.
Kako ga otkriti: Ovakvog muškarca ne morate da tražite pogledom jer ćete najčešće prvo da čujete njegov zarazni smeh. On će uvek pokušati prvo da vas nasmeje, pa da tek onda sazna nešto više o vama.
Kakve žene voli: On traži ženu koja će umeti da ceni njegove šale i smisao za humor. Njemu je to najvažnije, jer se iza svih tih šala nalazi muškarac koji je prilično nesiguran u sebe, pogotovo u emotivnom smislu. Njemu je potrebna žena koja će stalno da mu aplaudira.


pa moze se reci da je ovo 95% tacno... mislim da sam se ja u toliki % pronasao :D


Poruku je menjao/la ace1 - Utorak, 2012-09-18, 11:03 PM


63
poruka na forumu
10 58post # 6 | 2012-09-18 , 11:23 PM

Ahilej definitivno :)

Added (2012-09-18, 10:23 PM)
---------------------------------------------
Vladi, hahah . .. što me nasmija hahaha :PŽena, sigurna u sebe, na ulici nema potrebe da se okreće za drugim ženama.. One se okreću za njom.
748
poruka na forumu
21 81post # 7 | 2012-09-19 , 9:50 PM

Ovog muškarca je najlakše voleti jer je on zabavan, stalno se smeje, obožava žurke i dobar provod. Lud je za publikom, ali je istovremeno sklon melanholiji. On nije vođa, ali njemu to ne smeta jer ne teži besprekornoj karijeri. On je postojan i pouzdan prijatelj. Ume da bude neodgovoran. U javnosti je uvek nasmejan, ali kad je sam, ume da padne u tešku depresiju.
Kako ga otkriti: Ovakvog muškarca ne morate da tražite pogledom jer ćete najčešće prvo da čujete njegov zarazni smeh. On će uvek pokušati prvo da vas nasmeje, pa da tek onda sazna nešto više o vama.
Kakve žene voli: On traži ženu koja će umeti da ceni njegove šale i smisao za humor. Njemu je to najvažnije, jer se iza svih tih šala nalazi muškarac koji je prilično nesiguran u sebe, pogotovo u emotivnom smislu. Njemu je potrebna žena koja će stalno da mu aplaudira. 50 posto ovo

Alfa muškarac izuzetno voli da se nameće. Njemu je posao na prvom mestu. On živi za svaki novi sklopljeni posao. Ume da bude pouzdan u ljubavi, a u braku od njega možete da očekujete materijalne pogodnosti. Voli da komanduje, ali ume i da učini da se njemu dragi ljudi osete posebnima.
Kako ga otkriti: Najčešće nosi skupocena odela i stalno razgovora mobilnim telefonom. Najčešće priča o svom poslu i ambicijama. Takođe, ovaj muškarac nema nikakav hobi.
Kakve žene voli: Voli realne žene, koje imaju zdrav razum i materinski instinkt, ali i koje izgledaju glamurozno i očaravajuće. Srodna duša Alfa muškarca morala bi da bude spremna da stavi svoju karijeru u drugi plan da bi podržavala njegovu. Ne zaboravite, ovaj muškarac planira da se popne na sam vrh, zato traži fleksibilnu ženu koja će ga pratiti na kraj sveta ako treba. i 50 posto ovo

Added (2012-09-19, 8:50 PM)
---------------------------------------------
sam ja  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 8 | 2012-09-19 , 10:26 PM

Adrijana_, sta se sekiras tvoj sam broj :p :p :p

  Sid380
poruka na forumu
105 507post # 9 | 2012-09-20 , 1:10 AM

autostoper, sve mi se cini...


jedno je kad ceznes za nekim ko je daleko,
a drugo kad ceznes za nekim ko je kraj tebe, tu...

godine nas obrade razlicito...
nekome postane vazno s kim ce leci,
a nekome s kim ce se probuditi...
1676
poruka na forumu
2385 4613post # 10 | 2014-01-29 , 6:08 AM

Quote Anna_Anna ()
AHILEJ

Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.

ovaj definitivno uhhhhhhhh tajanstven i enigma pa tooooooooo sta ce mi neki tamo ako cu ga na prvu prokljuviti:D


Poruku je menjao/la wide-awake - Sreda, 2014-01-29, 6:11 AM


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » 12 tipova muskaraca
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]