• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Šta znače seksi snovi
Šta znače seksi snovi


10209
poruka na forumu
3201 5796post # 1 | 2012-10-30 , 3:49 PM

Da li ste ikada sanjali da vodite ljubav sa nekim ko vam nije partner? Ako jeste, nema razloga za brigu, to ne znači da varate ili da to želite da uradite. Evo šta znače takvi snovi.

Seks sa šefom
Kada sanjate da vodite ljubav sa njim, to ne znači da to i želite već da vam je potrebno malo više asertivnosti i aurotiteta u životu. Ako sanjate nekoga ko vam se na seksualni način ne dopada, to znači da postoje u toj osobi kvaliteti koje zapažate ili osobine kojima se divite.

Seks sa bivšim

Na ovaj način mozak rešava probleme zaostalih emocija, pogotovo ako niste vi ta koja je raskinula. Sa druge strane, ako se bivši često pojavljuje, to je i znak monotonije u sadašnjoj vezi.

Seks sa strancem
Stranac u snovima ste vi sami. Ako ste imali neki uspeh u poslednje vreme koji vam znači, seks sa strancem to i potvrđuje. Ako ste sanjali Džordža Klunija i sebe, to ne treba objašnjavati.

Seks sa suprugom prjiateljice

Ovo nikada ne biste uradili, ali zašto onda sanjate? Vrlo je moguće da njen suprug za vas predstavlja idealnog supruga, pažljiv je, poklanja dosta pažnje... Ovaj san može biti odličan povod za razgovor sa partnerom oko toga šta vama nedostaje (bez da mu ispričate san).

Seks sa osobom istog pola
Ovaj san ističe ponos na svoja ženska obeležja i najčešće se javlja u trudnoći. Ako sanjate ovakve snove, setite se šta ste radili dan pre. Možda ste čuvali neko dete ili radili nešto namenjeno isključivo ženama. U tom slučaju san znači slavljenje majčinstva i ženstvenosti, a ne skrivene seksualne porive. ;)  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 2 | 2012-10-30 , 7:54 PM

Evo i malo dopune u potpunom smislu posto sigurno da se Dusomoja, sramila da ispise sve :D ovo podrucije gde moja ladja najvise plovi kad ne konzumiram ga :D :D :D :D
Ljubav je najvažnije područje ljudskog života, a seks je u našem vremenu postao sinonim za ljubav, pa se uvriježilo da spolno općenje nazivamo „vođenje ljubavi“. No, ako seks u snovima najčešće znači integrirati neke razdvojene dijelove sebe u stvarnosti, ovakve snove ćemo mnogo pažljivije tumačiti. Naravno, narodni tumači takve snove ili zaobilaze ili im daju bezazlena tumačenja, kao:

EROTSKI SNOVI – govori kako želite ljubav osobe koju ste sanjali ili eventualno biti intimniji s njom

Seksualni snovi, su češći nego što se misli i najčešće osvjetljavaju naše komplekse (Edipov, Elektrin..., itd.), te naše odnose i probleme sa vlastitim i suprotnim spolom, a i naše odnose s roditeljima i općenito autoritetima, braćom, sestrama i drugim rođacima. Kad se u snovima pojavi incest, užasnuti sanjač ne shvaća kako je uopće mogao tako nešto sanjati, no, to obično znači nešto iz domene transpersonalnih odnosa i malo veze ima sa samom seksualnošću. Seksualni snovi zapravo nisu posebna vrsta sna. Ponekad erotski san može biti noćna mora uslijed neravnoteže u organizmu i nagomilanih seksualnih fluida. Međutim, najčešće su seksualni (“vlažni”) snovi, obični snovi, a javljaju se kao izraz mentalnog konflikta između “moram” i “ne smijem”. Naime, s jedne strane imamo sklonost da razuzdano izrazimo seksualni nagon, a s druge strane potiskujemo/prigušujemo seksualnost i “vegetiramo k’o biljka”. Zanimljivo je da u većini sanjarica nema tumačenja eksplicitnih seksualnih simbola ili ih je jako malo. To je zbog toga što je i seks bio tabuiziran sve do 60-tih godina prošlog stoljeća.

SPOLNI ODNOS - dobre veze i poslovni uspjeh ~ s osobom istog spola - otkrivanje tajni

SEKS – ako sanjate ugodno iskustvo, očekujte sreću i zadovoljstvo u osobnom životu – ako gledate nečiji seksualni odnos, možda se radi o nesposobnosti stvaranja uspješne veze – ako je seks bez radosti, prijeti vam opasnost da se osramotite, a slijedi i osjećaj krivnje.

Istina je da je teško izdvojiti samo nekoliko značenja ili samo određena značenja u ovakvim snovima, jer seksualni san može biti san o psihičkom zadovoljstvu, snazi, kontroli manipulaciji ili djelotvornosti. Može biti i ispunjenje želja, sjećanje, kompenzacija.Može značiti i prirodnu želju kada je sex odsutan. Platonski-potvrđuje osjećaje iz sadašnje veze, s nekim koga ne volimo-vrijeme da sredimo sjećanja na njega, sam sa sobom-prihvaćanje sebe i drugih, jer takvi snovi često govore o našim odnosima s drugim ljudima.

Masturbacija: samo-obmanjivanje

Ja bih rekla da ovakav san često govori o tome da se nemamo na koga osloniti i da doista trebamo „uzeti stvar u svoje ruke“.

Incest: Ovo može biti uznemirujući san, ali obično nema veze sa incestom. Može značiti da ste zabrinuti za neku osobu iz vašeg života. Ako trenutno donosite važne odluke, ne činite ništa što je moralno upitno, jer ionako već imate snove koji su povezani sa tabuima i bude u vama osjećaj krivnje i srama.

Dakle, eksplicitni seksualni snovi nisu rijetki i često sanjača zbunjuju, pogotovo ako imaju incestni karakter. Moram reći da u sanjaricama koje sam imala u rukama nisam naišla na objašnjenje incesta u snovima. Ta mogućnost toliko užasava ljude da su tu temu jednostavno zaobišli u sanjaricama. Ovo kratko tumačenje mi je poslala prijateljica, prevela ga je iz neke strane sanjarice i mogla bih se složiti s ovim tumačenjem.

BIGAMIJA: Imat ćete dug i sretan brak.
BIGAMIJA – slaganje s partnerom

Bigamija može jednostavno značiti da imate problema sa i oko odabira opcija i donošenja odluka, a možda vas san upozorava i na to da ste licemjerni i pohlepni.

Homoseksualnost: Snovi o seksu nemaju uvjek i takvo značenje. Više se odnose na snagu, kontrolu, osobnost i druge sadržaje. Ako ste homoseksualac ovakvi snovi nisu nimalo neobični. Oni su samo produžetak vaših osjećaja i misli u obliku koji vam je poznat. Ako heteroseksualac ima ovakve snove značenje ima drugačiju konotaciju. Tumačenje ovakvog sna je osobno i teško ga je generalizirati. Može značiti da jako volite sami sebe, naročito ako je druga osoba nepoznata. San može značiti udruživanje ideja i stavova, a u rijetkim slučajevima i o seksualnoj orjentaciji.

Temu homoseksualnosti u snovima su naše sanjarice također zaobišle. I ovo tumačenje koje čitate dugujem prijevodu svoje prijateljice i u cijelosti se slažem s njim. No često ovakvi snovi govore o našem narcizmu i samoljublju i prvo tu razinu treba ispitati kod sebe, ako sanjamo ovakav san.

BISEKSUALNOST – ljubavni problemi

Snovi s elementima bisksualnosti prije govore o našim unutarnjim konfliktima, nego o ljubavnim problemima.

GENITALIJE: Imajte više samopouzdanja!
GENITALIJE – vjerujte u sebe i svoje mogućnosti
Genitalije: stvarati

Genitalije: Ovo je obično san o vašim brigama i stavovima u odnosu na sex. Ako ste zabrinuti za svoju seksualnost, to če biti naglašeno u snovima o genitalijama.ako sanjate genitalije drugih ljudi, moguće je da ste zabrinuti za njihovu sexsualnost ili probleme. Sanjanje genitalija obično ima veze sa sexom, ali ne nužno.

U našim sanjaricama je to područje anatomije zastupljeno zbirnom imenicom, a tumačenje može imati veze s našim samopouzdanjem i prodornošću, te sa strahom od sramote i zakazivanja u ključnim životnim situacijama, no nudim vam i prijevod iz strane sanjarice, jer i njegovo tumačenje se može uzeti u obzir u nekom konkretnom snu, makar, ponavljam, to najčešće nema veze sa sexom. Naša podsvijest nije tako eksplicitna.

Penis: Muški spolni organ obično predstavlja snagu, energiju. Imate li problema sa seksualnom orjentacijom, snagom ili agresijom?

U našim sanjaricama nisam našla spolne organe poimence, a prijateljica je u stranoj sanjarici našla samo muški spolni organ. Ovo tumačenje je blisko i mom viđenju falusne simbolike. U našem narudu se za odlučnost kaže: „ Imati petlju“ ili: „Imati muda“, pa u tom kontekstu treba tumačiti i ovu simboliku.

ZADNJICA: Uskoro ćete se osramotiti.
PRDJETI - veselje

Naša veličanstvena pozadina je spomenuta u samo jednoj sanjarici. Moguće je da takav san sluti sramotu (postoji narodna izreka: „Nije obraz guzica“) a i na siromaštvo koje možda kuca na naša vrata. Ponekad takav san ukazuje na našu nesposobnost da se riješimo već prežvakane prošlosti, a ponekad može skrivati u sebi i zdravstveno upozorenje ili bilo koju nadolazeću prijetnju. „Čuvaj svoju guzicu“, kaže naš narod.

NJEDRA: Očekuje vas dobitak na lutriji.
NJEDRA – dobitak

Muškarci vole zavirivati u ženski dekolte koji su nekad sakrivala raskošno izvezena njedra košulja i oplećaka narodne nošnje. U ta mirisna njedra se skrivalo zamotuljke novca, napravljene od vezenih rupčića i ostale tajne i dragocjenosti, odatle narodnom tumaču ovakva jasna sugestija na bogatstvo. I danas razodjevena plesačica u noćnom baru dobijene napojnice zatiče u grudnjak, ne prekidajući svoj zavodljivi ples.

POPRSJE: Što prije se riješite nekih svojih nedostataka ili ih barem dobro prikrijte.
PRSA: Dlakava - zaraditi ćete veliki novac. Jaka - predstoji vam uspjeh u ljubavi. Slaba - bit ćete okradeni. Ranjena - pretrpjet ćete neki gubitak.
PRSA - kakva ste prsa vidjeli takvo vas razdoblje očekuje

Stalno se priča o ženskoj taštini, no koliko su muškarci osjetljivi na svoj izgled svjedoči sva sila teretana, a i tumačenje narodnog tumača snova u kojima se pokazuju elementi te iste taštine. Najčešće su to snovi koji pričaju ego-priče, s iznimkom rane na prsima koja može upozoravati na infarkt ili ljubavnu izdaju.

GRUDI: Ženske grudi - iznenađenje. Djevojačke grudi - ispunjenje želja. Lijepe grudi - sreća u ljubavi. Grudi obrasle dlakom - zdravlje. Ranjene grudi - trajno prijateljstvo. Grudi pune mlijeka - neoženjenima ženidba, neudatima trudnoća. Dijete koje sisa na grudima - sreća u braku.
GRUDI ~ lijepe, skladne – dobitak ~ ružne grudi- gubitak
DOJKE : Loš glas

Grudi su majčinski simbol, ali i erotski simbol, pa ovakve snove treba oprezno tumačiti. Često u našim snovima označavaju nedostatak topline i nježnosti, a ponekad i seksualnu prikraćenost. Kako vidimo u narodnom tumačenju je opet puno opreka, ali ja svakako nikada ne bih rekla da grudi imaju ikakve veze sa glasom (porukom), ni lošom, ni dobrom.

SISANJE : Sisati nešto - siromašnima predznak poboljšanja stanja, bogatima predznak tuge.
SISE: Ispunit će vam se velika želja.
SISE - ostvarit će vam se želje
DOJENJE: djete dojiti - za neoženjene odnosno neudate znači skoro vjenčanje. Ako vi dojite - radosne vijesti i blagostanje. Vidjeti dojkinju - djeci prijeti nesreća.

Sisanje i dojenje također treba oprezno tumačiti, moguće je sanjač takvoga sna zakinut za neke vitalne stvari u životu. Moguće se radi o našoj nedoraslosti životnim zadaćama.

HAREM: Budi oprezan u svojim postupcima..
HAREM - pripazite na svoje postupke, mogli bi imati problema
HAREM: ako ste vlasnik harema, tratite energiju na niska zadovoljstva (život puno obećava, ako pravilno usmjerite svoju energiju) – ako ste žena, pripadnica harema, nedozvoljeni užici (oženjeni muškarci) – ako je žena miljenica harema, okoristit će se materijalno, ali njezina sreća je kratkog vijeka.

U ovom tumačenju se zrcale iskustva skupljana kroz vrijeme, no najčešće ovakvi snovi pričaju priču o neispunjenim željama i često su opreka stvarnost koja sanjaču nameće kojekakve zabrane i uskraćivanja.

EUNUH: Očekuje vas opasnost!

Nema sumnje da strah od kastracije može dozvati i ovakve snove, ali ovakav san će prije značiti našu nemoć da se nosimo sa životnim zadaćama i problemima. Slične konotacije u snu imaju i IMPOTENCIJA, FRIGIDNOST, NEPLODNOST itd.

JAVNA KUĆA ~ vidjeti je - osramotit ćete se ~ biti u njoj - poslovni uspjeh
BORDEL: ako ste u snu u bordelu, osramotit ćete se zbog prepuštanja tjelesnim užicima.
BLUDNICA: ako ste u društvu s njom izabrat ćete nepodobne užitke, te vas oćekuju neprilike u društvenim krugovima, a u poslovima stagnacija i mrtvilo. – Oženite li se bludnicom, neprijatelji će vam raditi o glavi.
PROSTITUTKE - mali izdatak
PROSTITUTKA: lijepa i mlada prostitutka - uskoro vas očekuje kratkotrajan, besplatan užitak. Ružna prostitutka - za muškarce; imat ćete problema sa potencijom, za žene; imat ćete uzaludan izdatak. Nevješta prostitutka - vaš veliki trud i muka nemaju smisla. Biti prostitutka - skrivate svoje erotske želje.
PROSTITUTKA: ako ste u njezinom društvu, svojim nepristojnim ponašanjem izazivate opravdani prijezir prijatelja. Ako mlada žena sanja da je prostitutka, zavarat će svog izabranika u pogledu iskrenosti, čistoće i vjernosti.- Udatoj ženi ovakav san donosi sumnje u muža i svađe zbog toga.

U tumačenju ovakvih snova je jasno vidljiva hipokrizija svijeta u kojem živimo. Podsjećam da je PROSTITUTKA čuvar naše vjere. Već vidim vaše kimanje glavama (u nevjerici), no zaboravite načas da je njeno osnovno obilježje prodaja tijela za novac. Arhetip Prostituke se najjasnije očituje u situacijama kad je ugrožen opstanak. Ako imate vjere nitko vas ne može kupiti, ako je nemate; u nevoljama će se uvjek pojaviti netko čiju ponuđenu cijenu nećete moći odbiti, pa ćete prodati svoju čast i poštenje i odreći se osobnog morala zbog nekog sitnog probitka. Dakle, ima puno oblika i vrsta prostituiranja. Ako istražimo prostor ovog arhetipa u sebi razriješit ćemo najbolnije odnose u svom životu i nikada više nećemo poniženjem dolaziti do zadovoljavajućih rješenja. Neka ovo bude polazište za tumačenje ovakvih snova. Slične konotacije ima i ŽIGOLO.

GEJŠA - pred vama je sretnije i bolje razdoblje
KONKUBINA: muškarcu u njezinom društvu prijeti javna sramota, a i krije pravo lice i poslovnu situaciju. Ako žena sanja da je konkubina, osramotit će se nedoličnim ponašanjem. Ako je muškarac u snu neiskren svojoj ljubavnici, slijede očekivana nazadovanja.
LJUBAVNICA:Vidjeti ljubavnicu - doživjet ćete veliko ogovaranje i razočarenje. Ljubavnicu vidjeti i spavati s njom - ispunit će vam se velika, davna želja.
LJUBAVNIK:Vidjeti ljubavnika - budite oprezni; igrate opasnu igru! Biti ljubavnik - očekuje vas sreća u ljubavi. Imati ljubavnika - uspjet će vam svi planovi.
LJUBAVNIK ~ vidjeti ga - obratite pozornost na to kako se ponašate u društvu ~ biti ljubavnik - ljubavni život vam se poboljšava ~ imati ljubavnika - sreća
LJUBAVNA AVANTURA
Imati ljubavnu avanturu u snu - ista vas očekuje i na javi.
LJUBAVNA AVANTURA - to bi vam se moglo desiti i u stvarnosti

Ovakvi snovi i njihova tumačenja također govore o licemjerju svijeta. Uglavnom imaju slične konotacije kao i prethodni simboli, ali prešutno su društveno dopušteni. Dakle moguće da sanjač i u stvarnosti čini nešto na granici dopustivosti.

INTIMA: Ljubavna veza nije vam više sigurna i čvrsta.

GOLOTINJA ~ biti gol - osramotit ćete se ~ gol muškarac - loše vijesti ~ gola žena - dobre vijesti
GOL BITI: Žalost i sramota. Vidjeti golog - glas o smrti.
GOLOTINJA: Ako ste vi goli - očekuje vas žalost, sramota, veliki gubici i siromaštvo. Ako ste goli u društvu - propast će vam planovi. Vidjeti gole ljude - doći će vam neiskreni rođaci. Goli muškarac - primit ćete glas o smrti. Gola žena - uspjeh i dobitak.
SVLAČENJE: Svlačiti se - kajat ćete se zbog svog nedavnog nepromišljenog postupka i izjave. Svlačiti nekog - bit ćete uspješni u trgovini.
SVLAČITI SE ~ svlačiti dio ili svu odjeću - ostat ćete bez luksuznih stvari

Nagost: hladnoća-možda ste se otkrili tijekom spavanja. Niste spremni za nešta šta se očekuje od vas.

Golotinja sugerira ranjivost (nezaštićenost) ili raskrinkavanje neke tajne (svlačenje) ljubav u snu doslovno znači integrirati neke odcijepljene, zanemarene ili poricane dijelove sebe u stvarnosti. Uvjek je to element iscjeljivanja osobe u sebi.

UZBUĐENJE - ostvarit će se vaši snovi
UŽITAK: Doživjeti neki užitak - očekuju vas uspjesi na svim područjima.
UŽITAK - zadovoljstvo i uspjeh
ŽUDNJA: Nezadovoljena žudnja - očekuju vas velike brige i problemi. Zadovoljena žudnja - brinut ćete i rješavati tuđe probleme.
ŽUDNJA ~ ne zadovoljena žudnja - nepovoljno razdoblje ~ zadovoljena žudnja - odvojite više vremena za sebe
STRAST: Osjećati strast - predstoje vam nesuglasice u ljubavi i u braku.
STRAST - problemi s partnerom
POHOTAN – neprilike
POŽUDA - uspjeh u ljubavi
DODIRNUTI NEKOG: napredak

APSTINENCIJA: Radost i veselje u porodici, uspjeh u poslu. uspješno razdoblje
APSTINENCIJA – uspješno razdoblje
SUZDRŽAVANJE: Suzdržavati se od nečeg - očekuje vas radost i veselje u obitelji, uspjeh u poslu.

Ovo su snovi kompenzacije ili snovi ispunjenja želje. Ponekad su to jednostavno snovi rasterećenja i oslobađanja od pritisaka, inhibicija i tjeskobe. Ponekad takav san jednostavno poziva sanjača da s više volje i srca radi ono što radi, a ponekad ga upozorava na „ustajalost“ njegovih emocionalnih odnosa i poziva ga da ih oživi i osvježi.

NEVINOST: gubiti nevinost - bit ćete osramoćeni.
SILOVANJE: Vidjeti silovanje - čuvajte se zlih ljudi u svojoj okolini. Silovati nekoga - očekuju vas velike brige, tuga i gubitak. Biti silovan - pretrpjet ćete velike neugodnosti.
SILOVANJE – pazite, možda će vam osoba iz sna učiniti nažao
Silovanje: osjećate se iskorišteno zbog nečega.

Silovanje je napad na ljudsku osobu i njezin integritet. U kriznim ili stresnim situacijama, ljudi često sanjaju da ih netko (čudovište, divlja životinja, neki demonski lik i sl.) proganja ili napada. Osnova takvih snova je agresija, a ona je uvjek upozorenje i prijetnja. Takvi snovi obično i znače da nas u stvarnosti netko tlači i terorizira, da smo pod pritiskom pod kojim se osjećamo nemoćno. Treba pažljivo razmotriti likove koji se pojavljuju u ovakvim snovima, pa ćemo prepoznati i situaciju koja je posudila drastične simbole silovanja da bi nas, barem u snu upozorila.

ZAVODNIK: Ako mlada žena sanja da je zavedena, pada na upadljivu vanjštinu muškarca.Muškarac koji u snu zavodi mladu djevojku neka se čuva osobe koja će ga lažno optužiti. Ako na pristaje na njegove prijedloge, iskorištava ga, ako je uvrijeđena ili ljuta, njegova odabranica je bez mana.
ZAVOĐENJE: iti zaveden - vaša okolina vas smatra zločestom i opakom osobom. Zavesti nekoga - bit ćete uvučeni u loše društvo. Zavesti mladu osobu - u budućnosti ćete koristiti više drugima nego sami sebi.
ZAVODITI - pomnije birajte društvo ~ ako vas netko zavodi - morate se više truditi da bi vas drugi prihvatili

Opet nailazimo na dvostruki moral u tumačenju narodnog tumača (čestita žena se treba braniti, a ne pristajati na nemoralne ponude). Ja mislim da snovi o zavođenju često upozoravaju sanjača na to da ga netko obmanjuje ili ga pokušava uvući u nešto protiv njegove volje. Opet su važni likovi koji se pojavljuju u takvom snu.

AFRODITA (BOGINJA) - one koji se namjeravaju ženiti opominje da još jednom dobro razmisle
AMOR: Kratkotrajne, nestalne ljubavi su pred vama.
AMOR - slijedi vam kratkotrajna, ali intenzivna ljubavna veza
APOLON – ako se bavite umjetnošću – uspjeh; a ako ne – težite za promjenama koje je moguće ostvariti uz malo truda
ATENA (BOGINJA) - pronaći ćete partnera koji će ispuniti sva vaša očekivanja

PRINC: promjena na bolje u muškom identitetu
PRINCEZA: promjena na bolje u ženskom identitetu
ŽENA: pasivna priroda (Anima)
MUŠKARAC: Aktivna priroda (Animus)
KRALJ: idealizirano jastvo
KRALJICA: idealizirano jastvo
KRALJ – uspjeh
KRALJ: vidjeti kralja - sreća i čast. Biti kralj - želite ispraviti svoj kompleks manje vrijednosti i promjenit ćete zanimanje, što će otvoriti novo poglavlje u vašem životu.

Sanjati božanstva ili neke druge mitološke ili arhetipske likove koji se kroz legende i mitove povezuju s ljubavlju i seksualnošću doista može najaviti iznenadne ljubavi, ali ne nužno kratkotrajne kako stoji u narodnim sanjaricama… Rekla bih još da su:

Kralj i kraljica-autoritet, mudrost, skrb i sigurnost.
Princ i princeza- simboliziraju nas same.
Ljepotica i zvijer-mnogoznačno, ali uvjek smo to mi i naši nagoni, potrebe i očekivanja u svijetu realnosti. Zvijer može simbolizirati i stvarne osobe iz našeg života.Humaniziranje i socijaliziranje.

No, ove arhetipske figure treba tumačiti uvjek u kontekstu konkretnog sna, jer nas ovakvi snovi često vraćaju vlastitom samopoštovanju i često su nam dragocjeno vodstvo u ne baš kraljevskim prilikama naše svakodnevice.

Crvena- strast, seksualnost, ljutnju, upozorenje.
CRVENA BOJA: Sreća u ljubavi. Crveno obojeni predmeti upozoravaju vas da niste ispunili sve svoje obveze prema obitelji i bliskim prijateljima.
CRVENA BOJA ~ pokazuje nam osjećaje, tamo gdje ste je vidjeli na tom ste području potpuno emocionalno predani
POCRVENITI: Očekuje vas dobro raspoloženje.
10209
poruka na forumu
3201 5796post # 3 | 2012-10-30 , 10:56 PM

Quote (Vladi)
Dusomoja, sramila da ispise sve

:D :D Ma da ja se ramila uf Vladi :D

Mada moram reci sad me zaista zbunili snovi %) hocu reci znacenje ako je istinito onda je prava pizdarija :D :D


5144
poruka na forumu
3627 10060post # 4 | 2014-01-07 , 7:25 PM

Quote Dusomoja ()
Seks sa strancem
Stranac u snovima ste vi sami. Ako ste imali neki uspeh u poslednje vreme koji vam znači, seks sa strancem to i potvrđuje. Ako ste sanjali Džordža Klunija i sebe, to ne treba objašnjavati.

ovakv san imam cesto %) %) %) :D


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…
2487
poruka na forumu
1995 17761post # 5 | 2014-01-07 , 9:06 PM

Quote Dusomoja ()
Seks sa šefom
Kada sanjate da vodite ljubav sa njim, to ne znači da to i želite već da vam je potrebno malo više asertivnosti i aurotiteta u životu. Ako sanjate nekoga ko vam se na seksualni način ne dopada, to znači da postoje u toj osobi kvaliteti koje zapažate ili osobine kojima se divite.

Seks sa bivšim
Na ovaj način mozak rešava probleme zaostalih emocija, pogotovo ako niste vi ta koja je raskinula. Sa druge strane, ako se bivši često pojavljuje, to je i znak monotonije u sadašnjoj vezi.

Seks sa strancem
Stranac u snovima ste vi sami. Ako ste imali neki uspeh u poslednje vreme koji vam znači, seks sa strancem to i potvrđuje. Ako ste sanjali Džordža Klunija i sebe, to ne treba objašnjavati.

Seks sa suprugom prjiateljice
Ovo nikada ne biste uradili, ali zašto onda sanjate? Vrlo je moguće da njen suprug za vas predstavlja idealnog supruga, pažljiv je, poklanja dosta pažnje... Ovaj san može biti odličan povod za razgovor sa partnerom oko toga šta vama nedostaje (bez da mu ispričate san).

Seks sa osobom istog pola
Ovaj san ističe ponos na svoja ženska obeležja i najčešće se javlja u trudnoći. Ako sanjate ovakve snove, setite se šta ste radili dan pre. Možda ste čuvali neko dete ili radili nešto namenjeno isključivo ženama. U tom slučaju san znači slavljenje majčinstva i ženstvenosti, a ne skrivene seksualne porive.


Ja mislim majce da si me pogodila samo tako andjeo ali ni na sta ovo ne uticem ja :o krivi su filmovi koje gledam na vn pa mi dodju razne ideje okac bezi


58
poruka na forumu
7 39post # 6 | 2014-01-10 , 0:37 AM

Quote
Šta znače seksi snovi


Влажан кревет.


Мислим да сам видео муњамикса!
5144
poruka na forumu
3627 10060post # 7 | 2017-05-21 , 10:54 PM

Quote Impi ()
LJUBAVNA AVANTURA Imati ljubavnu avanturu u snu - ista vas očekuje i na javi.
LJUBAVNA AVANTURA - to bi vam se moglo desiti i u stvarnosti
hmmmmm  cute  kao


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Šta znače seksi snovi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]