Page 1 of 11
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Poljupci.... (Kakve poljupce vole muškarci, a kakve žene?)
Poljupci....


3448
poruka na forumu
448 1828post # 1 | 2013-01-29 , 8:07 PM

Rezultati novog istraživanja su pokazali da muškarci vole vlažne poljupce, dok žene vole dugotrajne poljupce. Također, čini se da poljubac između muškaca i žene izgleda više kao sudar dva različita duha, a ne kao spajanje duša.
"Žene poljupce koriste kao način povezivanja sa partnerom. Muškarcima poljupci koriste samo kao još jedno sredstvo za postizanje krajnjeg cilja, a to je seks. Muškarci poljupce koriste samo kako bi što više uzbudili svoju partnericu", rekla je Susan Hughes, psihologinja sa Koledža Albright u Pennsylvaniji, za magazin Life's Little Mysteries.

Hughes je sa svojim kolegama ispitala više od 1.000 muškaraca i žena koji trenutno studiraju na Koledžu Albright. Svi ispitani su na razna i detaljna pitanja o poljupcima morali odgovarati na skali od jedan do pet.

Rezultati su pokazali da i muškarci i žene smatraju da su poljupci veoma važna i intimna interakcija između ljudi. Oba spola uz pomoć poljubaca procjenjuju koliko su kompatibilni sa svojim partnerima.

Pored toga, i muškraci i žene su rekli da mogu izgubiti zainteresiranost za partnera bazirajući se samo na iskustvu tokom razmjene poljubaca, što dokazuje da se tada razmjenjuju feromoni i drugi bitni biohemijski signali.

Međutim, tu prestaju sličnosti između muškaraca i žena.

Dok za žene loš poljubac označava kraj večeri, većina muškaraca je rekla da bi spavali sa ženom iako se loše ljubi. Pored toga, muškarci vole vlažnije poljupce, pogotovo ako su u pitanju kratkotrajne veze.


Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...
12068
poruka na forumu
3174 5606post # 2 | 2013-01-29 , 9:05 PM

%) lele Ma lazu naucnici znala sam ja eto i ja volim one vlazne poljubce :D :D
Neznam koliko su dokazi tacni ali mislim da bi trebali ispitati nas balkance verovatno ispitivali na svabama :D :D


Dich ersetzt keiner.
Niemand.
Niemalz.

  Impi2482
poruka na forumu
2322 14001post # 3 | 2013-01-29 , 10:25 PM

poljubci ovakvi ili onakvi su umetnost izrazavanja usne na usne zato ni jedno istrazivanje nemoze da mi kaze sta ja volim i kako volim zavisi od partnerke , mada za mene je to umetnost koja ostavlja bez sava na carapi ili stiklice moje parnerke :D :D :D znaci da srz krece iz srca ;)
743
poruka na forumu
418 2725post # 4 | 2013-05-24 , 10:21 PM

Ehh...poljupci...ljubavni adut....izaziva reakcije, osmeh... "...hocu samo da te ljubim ljubim, hocu dugo da te ljubim ljubim, hocu da te poljupcima budim i uspavam ja..." brows2 juhu


Životna igra je najvatreniji događaj koji može da se dogodi, kroz sav taj proces delovanja života dešavaju se dosta neobične, neočekivane, neodoljive stvari...ne meri se sekundama vec trenucima koji su nam oduzeli dah, zato se treba prepustiti svim čarima koje nudi i pruža... :)
7061
poruka na forumu
3065 8729post # 5 | 2016-09-12 , 2:06 PM

pa ... onoo polakoo kad krene da ljubii ... pa usnuu kao da hoce da ugrize ..
pa ljubi,ljubii sa uzdahommm.... uhhhh stid


Ja volim jesti. I volim spavati. Zato, ako ti dam svoju hranu ili ti šaljem poruke
kasno navečer, znaj da si posebna osoba u mom životu.


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Poljupci.... (Kakve poljupce vole muškarci, a kakve žene?)
Page 1 of 11
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]