• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Novi trendovi u sexu
Novi trendovi u sexu


4
poruka na forumu
2 0post # 1 | 2013-08-23 , 8:34 AM

Ne postoje trendovi samo u modi i lepoti. I sex podleže promenama. Evo šta je moderno u sexu i muško-ženskim odnosima.Vežbe za bolji orgazamŽene mogu vežbanjem da poboljšaju seksualno zadovoljstvo i orgazam načine još boljim. Vežbanje ne obuhvata samo mišiće karličnog dna, koji su najviše angažovani u seksualnom odnosu, već celo telo. Vežbanje podstiče lučenje oksitocina i drugih neurotransmitera koji podstiču želju za seksom. Zato krenite u teretanu, korist je višestruka.U modi su seksualne igračkeSve više raste prodaja seksualnih igračaka. Ljudi se ne ustežu da isprobaju nove seksualne tehnike. Na internetu traže informacije o različitim oblicima seksa, seksualnim igračkama i pomagalima. O onome što je ranije bilo tabu tema sada se razmenjuju iskustva i isprobava se.Dostupnost sexy "stvari"Različite "sexy things" mogu lako da se nabave. Proizođači seksualna pomagala šalju poštom u neobeleženim kutijama. Ulja za masažu, romantične sveće i sexy igračke stižu na kućnu adresu, a da poštar nezna šta nosi. Nema ustručavanja da se uđe u sexy shop, sve je na internetu - samo da se izabere i proba.Sexy online magaziniSmeli sexy online magazini otvoreno pišu o aktuelnim temama u vezi seksa, razbijaju tabue. Čitaoci shvataju da u svojim problemima nisu usamljani. Informišu se o mogućnostima prevazilaženja problema. Shvataju da za sve ima leka, kada se problem ne ignoriše.Online savetovanjeUčestvujući na forumima traže savete o sexu. Svako ima bar jednog prijatelja kome može sve da kaže. Ima specijalizovanih sajtova kojima može da se postavi pitanje u vezi seksa, muško-ženskih odnosa, polnih bolesti... i dobije stručan odgovor.Obnavljanje stare vezeOduvek je bilo osoba koje su nastavljale prekinutu vezu. Međutim, danas, posebno među devojkama, raste spremnost da se ponovo pokuša sa bivšim partnerom. Tome su dosta doprinele društvene mreže, na kojima devojke čuvaju slike iz srećnih dana. Kada su svedočanstva lepih dana pred očima kako da se ne zapitaju zašto su prekinule vezu.Onlined upoznavanjeNekada jako popularno, upoznavanje preko sajtova za posredovanje se smanjuje. Sve više muškaraca briše svoje profile i članstvo u grupama za upoznavanje. Pripadnici oba pola više vole da osete hemiju uživo, a ne da se sastaju sa unapred izabranom osobom sa kojom se poklapa profil.Seksualna revolucija je u tokuSve je više osoba koje hrabro stoje iza svojih seksualnih i ljubavnih izbora. mladi slobodno biraju sa kime će da žive. Broj sklopljenih brakova se smanjuje, ali se institucija braka i porodice ne napušta. Sve više parova živi zajedno, a da to ne znači obavezno da planiraju brak.
5144
poruka na forumu
3627 10060post # 2 | 2013-08-24 , 1:58 AM

Da malo "prosirimo" temu ..

pa neka je.. treba malo da se ti ajmo reci uljepsa.. a ne samo ono jednostavnoo lol stid
ma znate vi svi na sta ja mislim o boze i mene lele
Dobro je kad se partneri dopunjavaju. smisljaju neke stavri u svojoj vezi ispunjavaju se, pomazu pa cak i ako je u pitanju
sex i ta neka nova car njegova.. bitno je da oba to odgaovar i da se slazu sa tim svim .. i da prisatju na to
ako su oboje za obastranu ideju sto da ne :d

Seksualna revolucija je u toku

Sve je više osoba koje hrabro stoje iza svojih seksualnih i ljubavnih izbora. mladi slobodno biraju sa kime će da žive. Broj sklopljenih brakova se smanjuje, ali se institucija braka i porodice ne napušta. Sve više parova živi zajedno, a da to ne znači obavezno da planiraju brak.

Napokon normalno nestoo ... da se omladina pita... :D
gj :gj:


Poruku je menjao/la strumfeta_mala - Subota, 2013-08-24, 2:01 AM


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…
1641
poruka na forumu
171 425post # 3 | 2013-09-03 , 7:38 PM

Tako je uciteljice


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Novi trendovi u sexu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]