Neredovna higijena (Smrdi)
| |
|
post # 1 | 2014-03-26 , 3:33 PM
|
Koliko god da sam puta naisla na to da neko (musko/zensko svejedno) smrdi (usta, telo, svejedno) a ima partnera i to duža veza, nikako da razumem kako ih ona druga osoba trpi ?! zasto ? Kao ku/njoj ne kaze.
Ja kada se nadem u blizini nekog ko smrdi, uvek gledam da imam sto manje moguce razloga da budem sa istima, i da se sto je pre moguce udaljim i dokopam svezeg cistog vazduha, i ako vec mora organizujem se tako da sto vise obaveznih kontakata sa takvom osobom bude telefonom.
A neko se sa takim nekim ljubi, sexa, zivi, spava, jede... ?!?!?!?! A jos kad pomislim kako tek onda dole smrdi leleeeeeeeeeee :D Ajde budimo realni sta je u pitanju sta mislite? Da li njohov nos ima filter 
❤
|
|
| |
|
post # 2 | 2014-03-26 , 3:43 PM
|
U pitanju su dve stvari: nemarnost i nepostovanje partnera, ali u velikim kolicinama. Uzas..
|
|
| |
|
|
post # 4 | 2014-03-26 , 7:28 PM
|
pa ima toga naravno i ne znam kako sebi dopustaju tako nesto mislim bar neka normalna higijena treba da bude redovna stvar e sad kad se dese takve situacije onaj sistem korak dva se odaljis i gledas u drugu stranu 
FORTIS FORTUNA ADIUVAT
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 2014-04-25 , 10:26 PM
|
Quote LaMistress (  ) au brate ima ih iz tog razloga se nikad ne vozim busom
sve nekako,svez znoj ajde lei nije neko stigao ma sve da razumem ali kad smrdi na ustajalost,kad nekom smrdi iz usta ufff ja bi to tukla
Ni ja to ne volim mrzim leti da ulazim u bus bilo kako , sem ako bas ne moram.. Ne volim da se neko znojav lepi za mene i da smrdi pored mene, a da ne mogu da dodjem do vazduha
Jos sam plus niska pa ni do prozora ne mogu da dosegnem <_<
Da se meni tako nesto dogodi , da moj partner mora da trpi , mene bi bilo sramota Ali isto tako ljudi nekad znaju da preteraju u mirisanju
Stave neke teske parfeme koji odbijaju coveka ili se premazu 101 uljem koja kad pomesas dobijes fuj miris
Sve je to do ljudske psihe a vala i do kulture Skrenes paznju na lep nacin, ako ne zeli da se promeni, krenes dalje Jedno je nemanje uslova za higijenu, a drugo je lenjost i nemarnost i bezobrazluk...
Samo ti bude na pameti ova recenica : "Jednog dana, ta osoba ce da vaspita tvoje dete" i znas sta ti je ciniti 
"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️
|
|
| |
|
post # 8 | 2014-04-25 , 10:43 PM
|
ahahahahahhahahahaah pa ja cu da umrem od smeha nesreco jedna od sad te vodim u banku, postu ili gradski La Mistress
Pa ima li ista gore od toga... 
♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.." Dj.B. ♥ ♥ ♥
♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥
|
|
| |
|
post # 9 | 2014-04-25 , 11:42 PM
|
Devojke koje uvek imaju kilo sminke su tolike aljkavuse ...Uzasno mi je kad je neko znojan i onda stavi parfem na sebe PA TO MI JE STRASNO ODBRATNO Najgore mi je kad vidim devojku skupo obucenu a oseti se na znoj na pola metra
Zubi se peru posle svakog obroka ,cak iakoste na poslu,jako je vazno imati zdrave i lepe zube
Dusomoja, I GORE I DOLE TE ALATKE SE MORAJU PRASTI ahhaha
Neredovnoj higijeni 
Vodite ljubav, a ne rat. A možete i oba, venčajte se
|
|
| |
|
Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik] |
|