• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Ljubav po krvnim grupama
Ljubav po krvnim grupama


2137
poruka na forumu
904 4461post # 1 | 2012-03-20 , 4:42 PM

Ljubav krvnih grupa

Krvna grupa, koju nasledjujemo od roditelja, snažan je genetski pecat koji nosimo od rodjenja. Ona – kako su ustanovili znanstvenici - u znacajnoj meri utice i na nacin kako doživljavamo i ispoljavamo svoje emocije.
Da je na osnovu analize krvne grupe moguće napraviti dosta pouzdan psihološki profil osobe, odavno je poznato u istočnim zemljama. Japanci, recimo, u svakodnevnom životu primenjuju metodu analize krvnih grupa - ketsuekigata.
Većina ljudi je koristi kad bira prijatelje, partnere i životne saputnike. Međutim, ona je već petnaestak i više godina deo industrijske psihologije. Koriste je istraživači tržišta za predviđanje navika kupaca, ali i direktori preduzeća kad zapošljavaju nove radnike. Kako bi napravili idealnu organizaciju rada, Japanci koriste saznanja na kojim bi radnim mestima određene krvne grupe bile najefikasnije. Tako će za planiranje, kontrolu i selekciju uvek biti izabrana osoba krvne grupe B, organizacija, zavođenje i sprovođenje reda bit će najčešće povereno krvnoj grupi A, dok će za efikasnu realizaciju biti zadužena nulta krvna grupa.

KRVNA GRUPA 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, veerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmiraju, npr. gluma, žurnalistika, estrada...Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Montonija i život po uobičajnim šablonima njima uopste ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju.
Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe nula od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a licne ambicije ostvaruju preko supruga i djece.
Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.


KRVNA GRUPA A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim – mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - nežni vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodicnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovoditelji, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani.
Partnerstvo i porodica: Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontrolise i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici; kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.


KRVNA GRUPA B
Psihološki gledano, muškarci i žene krvne grupe B su najinteresantniji. Naizgled su introvertni, deluju suzdržano i povučeno, ali imaju jasno izgrađen pojam o sopstvenim željama i vrednostima.
U profesionalnom životu žene krvne grupe B karijeru uglavnom grade na osnovu dokazanih ličnih kvaliteta i napora i gotovo nikad ne ispoljavaju takmičarski duh. Funkcionisu pretežno u uskom krugu svojih proverenih prijatelja, kojima su odane.
Muškarci ove krvne grupe imaju jednu vrstu socijalne fasade; deluju uzdržano, skrušeno ili povučeno, a za to vreme kao šahisti smišljaju korake koje će preduzeti bez velike pompe, kako bi konačno stigli do željenog cilja. Da bi dobili ono što žele, skloni su da sebe malo smanje u očima drugih. Oni ne biraju profesije koje ih izbacuju u prvi plan, jer ih eksponiranje, kao i kod žena, mnogo ne privlači. Oni uglavnom vuku konce u tajnosti i daleko od očiju onih za koje su zainteresovani. Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju nežnosti i zadovoljstva, sreću i vernost, te stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i stoga se teže odlučuju za ulazak u brak. Inače, kada se već udaju i postanu majke vrlo su odane i posvećene porodici.
Moglo bi se reći da muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifičan način. Ženi za koju se odluče i koju odaberu doneće sve pred noge i tretirat će je kao kraljicu. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja tek u emotivnom odnosu. Skloni su bezvoljnosti i melankholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom.


KRVNA GRUPA AB
Žene krvne grupe AB su izuzetne osobe. Saosećajne su, a cinizam i ironija su im potpuno strani. Nemaju specifičnih zahteva, mogu da pripadaju bilo kojoj grupi, lako se prilagođavaju, ali uvijek uspevaju da zadrže svoju individualnost.
Kad je reč o muškarcima, oni kao da nisu uspeli da, poput žena, u sebi pomire suprotnosti A i B krvne grupe. Zbog te dvostranosti prirode, muškarci AB krvne grupe ne mogu uvek da se adaptiraju, oni će pre svoj identitet da ostvaruju preko projekcionih mehanizama. Ako su u grupi gde preovladavaju osobe sa krvnom grupom A, oni će više da pokazuju karakteristike krvne grupe B i obrnuto.
Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su prilagodljive deci, blage su i nisu zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojoj deci.
Kad je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali prijatni, udvaraju se suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac pomiriti dve strane svoje prirode, umnogome zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik grupe A i obrnuto.


TRI NAJLEPŠA LJUBAVNA SPOJA
Slaganje u emotivnim i ljubavnim odnosima među osobama različitih krvnih grupa nije istraživanjem statistički potvrđeno. Međutim, na osnovu dobijenih psiholoških profila krvnih grupa i njihovih nositelja, vidi se koji spojevi daju harmoničan brak, a među kojima krvnim grupama ima ponajviše hemije, odnosno neslaganja.
Žena A + muškarac 0: ERUPCIJA STRASTI
Najstrastveniju vezu ostvaruju žene krvne grupe A s muškarcem krvne grupe 0. Ovo je i odlična biološka kombinacija jer se iz ovog braka rađa mnogo dece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.

Žena 0 + muškarac AB: VEČNO ZALJUBLJENI
Brakovi muškaraca AB i žena 0 među najlepšim su brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + muškarac B: POMIRENE SUPROTNOSTI
Pažnju muškarca krvne grupe B uvek će prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je možda najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično nadopunjuju, pošto žene sa krvnom grupom A uvek imaju potrebu da nekoga neguju, a muškarci s krvnom grupom B imaju neodoljivu potrebu da budu negovani.


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥

  ace11597
poruka na forumu
756 1986post # 2 | 2012-06-05 , 6:22 PM

Quote (Anchy88)
KRVNA GRUPA A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim – mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - nežni vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodicnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovoditelji, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani.
Partnerstvo i porodica: Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontrolise i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici; kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.


81
poruka na forumu
40 161post # 3 | 2012-06-06 , 1:35 AM

AB :D
1641
poruka na forumu
171 425post # 4 | 2012-06-06 , 7:07 PM

Quote (Anchy88)
KRVNA GRUPA 0 Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, veerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmiraju, npr. gluma, žurnalistika, estrada...Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Montonija i život po uobičajnim šablonima njima uopste ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju. Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe nula od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a licne ambicije ostvaruju preko supruga i djece. Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.
123
poruka na forumu
299 1417post # 5 | 2012-06-06 , 9:44 PM

Quote (Anchy88)
Žena 0 + muškarac AB: VEČNO ZALJUBLJENI
Brakovi muškaraca AB i žena 0 među najlepšim su brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti.


Posto sam ja AB nema mi druge nego da prihvatim naucne cinjenice.... Devojke krvne grupe 0 nek mi se jave :D


Život je ono što nam se događa dok pravimo druge planove....

  ket787
poruka na forumu
157 663post # 6 | 2012-06-11 , 2:20 PM

Quote (Anchy88)
KRVNA GRUPA 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, veerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmiraju, npr. gluma, žurnalistika, estrada...Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Montonija i život po uobičajnim šablonima njima uopste ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju.
Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe nula od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a licne ambicije ostvaruju preko supruga i djece.
Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.

0+
andjeo
10209
poruka na forumu
3201 5796post # 7 | 2012-12-11 , 2:12 PM

Quote (ket)
KRVNA GRUPA A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim – mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - nežni vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodicnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovoditelji, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani.
Partnerstvo i porodica: Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontrolise i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici; kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.

Hmmm nije ovo toliko pogresno ;) Nasla sam sebe u ovim recima :D  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 8 | 2012-12-16 , 0:18 AM

Quote (Morena)
KRVNA GRUPA 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, veerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmiraju, npr. gluma, žurnalistika, estrada...Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Montonija i život po uobičajnim šablonima njima uopste ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju.
Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe nula od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a licne ambicije ostvaruju preko supruga i djece.
Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. i zele da taj muskarac bude njihov .Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.


:p :p :p :p
2602
poruka na forumu
1596 7677post # 9 | 2012-12-17 , 8:38 AM

Quote (Morena)
KRVNA GRUPA B
Psihološki gledano, muškarci i žene krvne grupe B su najinteresantniji. Naizgled su introvertni, deluju suzdržano i povučeno, ali imaju jasno izgrađen pojam o sopstvenim željama i vrednostima.
U profesionalnom životu žene krvne grupe B karijeru uglavnom grade na osnovu dokazanih ličnih kvaliteta i napora i gotovo nikad ne ispoljavaju takmičarski duh. Funkcionisu pretežno u uskom krugu svojih proverenih prijatelja, kojima su odane.
Muškarci ove krvne grupe imaju jednu vrstu socijalne fasade; deluju uzdržano, skrušeno ili povučeno, a za to vreme kao šahisti smišljaju korake koje će preduzeti bez velike pompe, kako bi konačno stigli do željenog cilja. Da bi dobili ono što žele, skloni su da sebe malo smanje u očima drugih. Oni ne biraju profesije koje ih izbacuju u prvi plan, jer ih eksponiranje, kao i kod žena, mnogo ne privlači. Oni uglavnom vuku konce u tajnosti i daleko od očiju onih za koje su zainteresovani. Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju nežnosti i zadovoljstva, sreću i vernost, te stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i stoga se teže odlučuju za ulazak u brak. Inače, kada se već udaju i postanu majke vrlo su odane i posvećene porodici.
Moglo bi se reći da muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifičan način. Ženi za koju se odluče i koju odaberu doneće sve pred noge i tretirat će je kao kraljicu. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja tek u emotivnom odnosu. Skloni su bezvoljnosti i melankholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom.


НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!
3268
poruka na forumu
448 1828post # 10 | 2012-12-17 , 11:15 AM

Quote (Morena)
KRVNA GRUPA B


Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...
10209
poruka na forumu
3201 5796post # 11 | 2014-04-20 , 0:28 AM

Ocarajavuce krvne grupe :D


2793
poruka na forumu
3035 6542post # 12 | 2014-04-20 , 2:17 PM

Quote Anna_Anna ()
KRVNA GRUPA 0

ja sam nulta :D :D


FORTIS FORTUNA ADIUVAT

  Dea921186
poruka na forumu
856 5488post # 13 | 2014-04-20 , 6:02 PM

Quote Anna_Anna ()
KRVNA GRUPA 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 najčešće su izrazito srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, veerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimu odgovornost, žena nulte krvne grupe će, radije tražiti grupu u kojoj se osećaju zaštićenim i sigurnim. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su istinski lovci. Oni imaju neodoljivu potrebu da dominiraju, da budu primećeni i zato uglavnom biraju zanimanje u kome mogu da se eksponiraju i afirmiraju, npr. gluma, žurnalistika, estrada...Oni imaju izraženu potrebu da žive sa osobama koje su radoznale, živahne i dinamične. Montonija i život po uobičajnim šablonima njima uopste ne odgovara. Za razliku od žena, muškarci su više zainteresovani za karijeru i kad je reč o poslu neće uletati u neki odnos ili situaciju dok ne vide šta iz toga dobijaju.
Partnerstvo i porodica: Žene krvne grupe nula od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. One osećaju intenzivnu želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke prema deci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a licne ambicije ostvaruju preko supruga i djece.
Muškarci krvne grupe nula veoma su zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu krajnje nepouzdani, jer im neke stvari brzo prestaju biti zanimljive. U braku su privrženi porodici, ali ovde opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji životne svakodnevice.


I dusa i telo sve je CRNO BELO, za ostalo nek nas ČUVA BOG ♥

Zagrli i poljubi me sada,
ostani bar noćas sa mnom do kraja,
gromovi nek lome nebo mog grada,
nek padaju letnje kiše po nama.... ♥♥♥♥♥

N♥♥♥


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Ljubav po krvnim grupama
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]