• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Film » NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA
NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA


14
poruka na forumu
5 44post # 1 | 2021-08-11 , 8:31 PM


• Vojvodina net ispunjava želje i omogućava vam da tokom nedelje provedete vaše omiljeno vreme uz odlične filmove, Dirljive drame i romanse pripremiće vas za potpuni užitak i emocije, otkrićete pustolovine i proživeti uzbudljive avanture, a napeti horori držaće vas budnim do kasno u noć.

• U filmskome svetu svaka preporuka je dobro došla. Posebno ona nešto drugačija, raznovrsnija. Bez granica iz kojeg je vremenskoga perioda, narečja ili kontinenta.

• Ovaj članak se bazira na nedeljnoj bazi, a odnosi se na filmske preporuke našeg tima – po 1 film od svakoga člana. Svaka preporuka uz sebe nosi sve najosnovnije informacije o filmu, pa tako i trejler filma kao i kratki opis.

Na kraju svake nedelje filmovi biće ažurirani sa novim preporukama.Predložio: JokerHarley

Legion (2010)Žanr: Akcija / Fantazija / Horor
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Grupa potpunih stranaca poslednja je nada za spas čovečanstva. Nakon što Bog izgubi veru u ljudsku vrstu, šalje na Zemlju svoju legiju anđela sa zadatkom izazivanja potpune apokalipse. Jedina nada za spas čovečanstva leži u rukama grupe stranaca koja se zatekla se u zabačenom restoranu na jugozapadu Amerike i arkanđela Mihaela. Ubrzo shvate da mlada konobarica nosi spasitelja.


Predložio: contritum

Tiger Zinda Hai (2017)


Žanr: Akcija / Avantura / Triler
>>> TREJLER <<<

>>> LINK FILMA <<<
Opis: Film inspirisan pravim događajima, Tiger Zinda Hai je nastavak blokbastera, i akcionog trilera za špijunažu koja prati avanturističku misiju za spasavanje u Iraku.


Predložila: MsShadow

The Judge (2014)


Žanr: Krimi / Drama
>>> TREJLER <<<

>>> LINK FILMA <<<
Opis: Priča filma prati advokata koji gradi karijeru u velikom gradu, a morat će se vratiti u svoje rodno mjesto na sahranu majke da bi saznao da je njegov otac optužen za majčino ubistvo. Otac sa kojim se uopšte ne slaže.


Predložio: Admin

Dragon Blade (2015)


Žanr: Akcija / Drama / Fantazija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Džeki Čen, Džon Kjuzak, Edrijen Brodi i Peng Lin glavni su glumci najskupljeg kineskog ostvarenja, čija je radnja smeštena u alternativnu istoriju u kojoj se Rimsko carstvo bori sa kineskom dinastijom Han zbog kontrole Puta svile. Brodi igra rimskog generala Tiberijusa, koji pokušava da uspostavi kontrolu nad Putem svile, odnosno zemaljskom trgovačkom linijom iz Kine prema Zapadu. Kjuzak glumi još jednog generala, Luciusa, a Čen je kineski oficir koji se sa njim udružuje.


Predložio: Staloma

Arlington Road (1999)


Žanr: Krimi / Drama / Akcija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Profesor Faraday (Bridges) otac je i udovac čiju su ženu, FBI agenticu, ubili pripadnici desničarske organizacije, od tada je postao sve opsjed-nutiji proučavanjem ponašanja upravo takvih skupina. Spasivši nepoznatog dječaka od posljedica nesreće s vatrometom, ubrzo se sprijatelji s njegovim zahvalnim roditeljima, Oliverom (Robbins) i Cheryl (Cusack) Lang, koji su se tek nedavno doselili u njegovo susjedstvo na Arlington Roadu. No, kad Michael uhvati Olivera u nekoliko sitnih laži, sve je uvjereniji da taj vrlo američki i naizgled savršeni bračni par ima neke strašne namjere...


Predložila: Nutella92

Paycheck (2003)


Žanr: Akcija / Misterija / Naučna Fantastika
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Jennings (Ben Affleck) je briljantni kompjuterski inženjer kojeg high-tech korporacije unajmljuju za rad na tajnim projektima. Po završetku posla, kratkoročno mu se pamćenje briše kako ne bi širio strogo povjerljive informacije. Uskoro mu se pruža prilika za posao na kojem bi zaradio 4,4 milijarde dolara za tri godine. Očekujući isplatu, nakon obavljena posla, Jenningsa iznenadi objava da isplate neće biti, ali i čudno pismo koje prima…


Predložio: DzonDon

Mystic River (2003)


Žanr: Krimi / Drama / Misterija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Boston, sredina sedamdesetih godina. Trojica dječaka, Sean (K. Bacon), Jimmy (S. Penn) i Dave (T. Robbins), bezbrižno se igraju dok njihovu igru ne prekine nekoliko nepoznatih muškaraca. Predstave se kao policajci, otmu Davea, zaključaju ga u podrum i nekoliko ga dana siluju. Tridesetak godina kasnije, oni i dalje žive u Bostonu, svi su oženjeni, Jimmy je vlasnik trgovine, Sean je policijski detektiv, a Dave je radnik, kojega je dječja tragedija zauvijek obilježila. Jednoga dana, Jimmyjeva najstarija kći pronađena je mučki ubijena u obližnjem parku. Prilikom policijske istrage otkriju se neke pojedinosti koje ipak nisu u stanju odmah rasvijetliti slučaj, ali dosta toga upućuje da bi ubojica mogao biti Dave...


Predložila: hanna_h

Mystery Woman: Vision of a Murder (2005)


Žanr: Misterija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Sam radi fotografije za novi Spa u Kaliforniji, za njihovu brošuru. Ide sa Cassie . Jedna od gošći biva pronađena mrtva. ..


Predložila: Good_girl

What Happens in Vegas (2008)


Žanr: Komedija / Romantika
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Momak i devojka bivaju prinuđeni zbog pravnih razloga da žive zajedno određeno vreme. Ulog je ogromna količina novca...


Predložio: Maximus95

88 Minutes (2007)


Žanr: Misterija / Krimi / Drama
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Al Pacino pojavljuje se kao Dr. Jack Gramm, sveučilišni profesor koji sastrane radi za FBI kao forenzični psihijatar. Kada Gramm primi pretnjusmrću u kojoj stoji da mu je ostalo samo 88 minuta života, prisiljen jeupotrebiti sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi došao do mogućihosumnjičenika. Na tom se popisu nalaze nezadovoljni student, bivšaostavljena ljubavnica i serijski ubica na pragu smrtne kazne.

Predložila: Lovepuzzles

Faces in the Crowd (2011)Žanr: Krimi / Drama / Misterija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Nakon što je preživjela napad serijskog ubojice, glavna junakinja dobije poremećaj zbog kojega je nesposobna prepoznavati i pamtiti lica ljudi. Pokušava živjeti sa ovom vrstom "slijepila", dok joj se lica ljudi mijenjaju svaki put kada ih ispusti iz vida. Za to vrijeme ubojica se sve više približava...


Predložio: usupport

The Woman in Black (2012)Žanr: Drama / Horor / Fantazija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<

Opis: Arthur Kipps je odvjetnik kojem je umrla žena a njegova tuga mu stavlja posao u drugi plan. Uskoro će se uputiti u osamljeno seoce ne bi li tamo riješio poslove pokojnog klijenta. Ubrzo po dolasku postane mu jasno da mještani kriju neobičnu tajnu. Doznajte da je kuća koja je pripadala pokojniku ukleta te da ju opsjeda duh žene koja je naumila pronaći nekoga ili nešto što je izgubila. Nitko pa ni djeca nisu sigurni pred njezinom osvetom..


Forum » Film, Muzika i TV » Film » NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]